Erdősi Lászlónét nem találni, és a polgármester sem szívesen nyilatkozik, de azt mondja, felesége nem Fidesz-tag és nem kapott pénzt az akcióért. Szerda reggel felbolydult a kétezer fős Pest megyei falu, Herceghalom élete. A népszavazási botrány egyik kulcsszereplőjéről, a Rejtélyes Idős Asszonyról ugyanis az Index megírta, ő Erdősi Lászlóné, a herceghalmi polgármester felesége. Erdősi ugyan régi fideszes, de, ahogy megírtuk, összeveszett a párttal, és 2014-ben már függetlenként indult. Úgy tudjuk, kifejezetten rosszban vannak a Fidesszel. Most a fél magyar média a településen nyüzsög. Erdősi Lászlónét nem találni, a helyiek pedig jellemzően nem is értik, hogyan történt, hogy egy ekkora ügy főszereplőjeként látták a hírekben, miközben ez egyáltalán nem jellemző rá.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Azt hitte, jó ötlet volt szemét módon akadályozni egy népszavazás kérést, amit a nagyvezír nem akar.
Tévedett. Most viselje következményét. Az ellenszenv kinyilvánítása és a nyüzsgés körülötte lesz egyébként az egyetlen bünti, mert másra sajnos nem nagyon lehet számítani kis hazánkban a szemétség és a pofátlanság miatt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Pági: Én is ezt gondolom! Ebben van bezzeg van koncepció, előrelátás! Gyalázat!:(((
eszegfu
@Eriksson: Nekem ez elég szörnyü! Nagyon nem birom, hogy nem tudom meg az igazságot, mert mindig ugy csürik-csavarják, hogy azt lehet igennek és nemnek is felfogni, csak nézőpont kérdése és mindig "kifarolnak" belőle. Tudom, hogy nem én vagyok a példa... de sokkal egyszerübb beismerni, ha hülye vagyok, benéztem valamit és igy tovább, mint hogy "köritéseket" ötöljek ki a magyarázathoz.
Bercifiu
@Eriksson: Kettő biztos dolgot tudok álltani:
1./ a tehénszar nem esik az élére.
2./ A fityinek van igaza, mert a matróna már egy hete áll az ajtóban, hogy leadja a szavazatát, s így a papát vissza veszik a csókosokhoz.
Eriksson
@Bercifiu: Hogy neked milyen igazad van!
nyanya001
@Eriksson: Engem ilyen formában ne vonjál bele mert nem adtam
a személyemet semmiféle ocsmány dologhoz,aki ezt megteszi, az megérdemli
a legocsmányabb szavakat is !
De, hogy kedvedre tegyek, akkor ez egy vén kúria ! P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.