Mennyire életszerű, hogy egy herceghalmi asszony egyedül népszavazást szervez arról, hogy maradjanak zárva a boltok vasárnap? És ki volt az a 20 ember, aki segített az aláírásával? És miért kerüli a sajtót Erdősiné? És miért népszavaztatna arról, amit már egy éve bevezettek?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ugyan mar,... Asok utan, ami tortent, megis, ki hiszi el, hogy ennek az esemenynek egyetlen masodperce is igaz volt?
Egyedul szerencsetlen Nyako volt az igazi, meg a kezeben szorongatott beadvany...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Elqrták a szocik, mi francnak kellett előre beharangozni ? Utólag is ráért volna !
karma1
@Toby: Szerintem nem kellett ehhez beharangozni semmit: mindenki tudta percre pontosan, hogy mikor fog lejarni a moratorium, es akkorra kellett a fide$$nek mindenkeppen ott kepviseltetnie magat. Sikerult nekik, bejott.
Mondom, legkozelebb egy (elozoleg otthon felduhitett) NOT kell az MSZP-nek odakuldenie, akirol felteheto, hogy eleg vagany, es nem hagyja magat felretolni.]
Azert akarhogy nezzuk, azt mar megse tudom elkepzelni, hogy egy not bantalmaznanak ezek a golyofejuek. Vagy ha igen, akkor az max. egy karonfogos elvezetes lehet a helyszinrol,m de nem agyba-fobe veres, mert akkor tuto, hogy elszabadul a pokol. Ok csak elijesztesnek voltak ott, biodiszletnek, de "tuzparancs" nelkul...- szerintem...
Toby
@karma1: A rühes gengszterrezsim egyil pldalró akadályozza a népszavazást, a másik oldalról meg abban keres kapaszkodót, egy suny, mocskos pöcegödör ül a nyakunkon !
Equilibrium
Ki a legutálatosabb ember ma Magyarországon? Aki eltalálja, adok neki egy lócitromot.
Aki Én
@Equilibrium: Viktor vagyok, szerintem én.
Toby
Hazudott a vasorrú bába, a gonosz mostoha, a herceghalmi Krupszkaja, a demokrácia Mata Harija !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.