Kicsit még várni kell a népszavazásra: valaki megtámadta a választási bizottság határozatát, amellyel szabad utat engedett a kormány kvótákról szóló népszavazási kezdeményezésének – írja a NOL.hu.

A Nemzeti Választási Iroda arról nem adhatott tájékoztatást, hogy az indítványt ki terjesztette be. A Kúria mondhatja ki a végső szót, és a legfőbb bírói fórumnak legfeljebb kilencven napja van erre, bár ezúttal vélhetően a szokásosnál gyorsabb döntésre lehet számítani.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@zöldszem: A népszavazás csak a hazai ostoba híveinek szól, mert ezen kívül sehova nem számít. Nem kell elmenni és a költségeket be kell hajtani a fideSS-kdnp-n
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
herczeg0210
Minden hiába ha a diktor akarja csak végrehajtani lehet!
karma1
Azert qrvajo, hogy valakivel beadatta a nepszavazasi kerelmet, de azt a nep nem tudhatja meg, minthogy majd azt sem, hogy ki akarja elkaszalni, mert esetleg felebredt a lelkiismerete, hogy ne szorjunk mar ki foloslegesen ennyi penzt, hiszen sem a kvota ellen, sem az alapkatyvaszban szereplo kerdesben nem lehet nepszavazast inditani.
Tulajdonkeppen ezek ott font egesz jol eljatszadoznak egymas farkanak a veregetesevel...
kukac50
Orbán ezzel a Népszavazással akarja erősíteni magát!
Bukni fog!
colibri
@justhpeter: Kimondtad a lényeget: nem kell elmenni! Pontosan ugyanúgy, ahogy a konzultációs leveleiket a kukába tépjük, nem kell reagálni az orbán népszavazására!
preparátor
Na lám! Működik a demokrácia! Meg lehet támadni a határozatot, majd a bíróság dönt! Ez persze nem tetszik azoknak, akik itt diktatúrát nyüszítenek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.