Akadályozták az MSZP-s Nyakó Istvánt a Nemzeti Választási Irodában (NVI), amikor be kívánta nyújtani a vasárnapi zárva tartással kapcsolatos népszavazási kezdeményezését – állapította meg csütörtök este kikerült végzésében a Kúria.

Nyakónak adott igazat a Kúria: akadályozták a kopaszok

Azt a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) is elismerte, hogy az Alkotmány utcánál megjelenő kopaszok törvénysértést követtek el, ugyanakkor a fideszes delegáltak, szemben Patyi András elnökkel, annak az Erdősi Lászlónénak a kezdeményezése mellett döntöttek, akit segítettek a hivatalban a Fradi Securityhez kötött kopaszok is.

„A 2016. február 23-án a Nemzeti Választási Iroda székházában tartózkodó ismeretlen személyek […] a kérelmezőt akadályozták az országos népszavazás kezdeményezéséhez fűződő jogának gyakorlásában”

– olvasható a Kúria végzésében.

Azt egyelőre nem tudni, a Kúria határozata miatt felül kell-e vizsgálni a herceghalmi polgármester feleségét előnyben részesítő NVB-határozatot vagy sem.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
De igen.
Vizsgálják felül, alul, ...
És mindenki monnyonle.
A kopaszokat és felbujtóit pedig sittre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
preparátor
Papírral a kézben békésen álltak és vártak a sorukra a civilek. Lekopaszozni őket olyan, mint a Szabadság téri hőzöngőket le vén bakkecskézni!
Jozefina
Erre mit lép a szemét orbán bagázs az össze-visza halandzsázó választási iroda vezetőjével együtt!! A legelemibb lenne, ha azonnal lemondanának, ha nem akkor kényszerrel elzavarni őket!! Bizalom indexük "0"-a!!! A kopikat pedig dutyiba!!!
Mangu
Ez azért már mindenen túl megy - "egyelőre nem tudni" -, hogy hírként közölnek egy olyan dolgot, amivel egyenlőre semmit sem lehet kezdeni, akkor miért vizsgálták? Lehet, hogy a szövegértelmezés alapján a Nyakó által indított perben a bírót előre sínre tették. Megy az időhúzás.
Mangu
@preparátor: Te nem tudod, hogy minden úgy kezdődik, hogy a másik visszaüt? Bevett joggyakorlat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.