Különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt vádat emeltek pénteken Simon Gábor volt országgyűlési képviselő ellen.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Ha bűnös, bűnhődjön !
A roma felzárkóztatásra szánt 1 milliárd elsikkasztásáért mikor fog
felelni a Farkas Flórián ???
Vagy a haveri körökbe tartozó csirkefogókat nem vonják felelősségre ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zöldszem
@adrenalink: @eszegfu: Lehet, hogy nem voltam elég érthető az első hsz.-ben.
Talán úgy kellett volna kezdenem "érdekes"...(Simon Gábor 200 milliójáról mindent tudnak, még a bécsi bank pénztárosának a szem és hajszínéről is pontos leírást adott a meg nem nevezett informátor!) Folytatnom pedig úgy kellett volna, nem lenne baj, ha az elképesztő méretű fideszes korrupciót is ilyen lelkesen üldözné az ügyészség.
Mint már írtam, a NAV vizsgálat után fizetett mint a katonatiszt! Ergo valahonnét valamennyi eltitkolt pénze volt. Ennyi pénzt nyilván nem szerezhet tisztességes úton senki.
Jogállamban az ügyészség feladata a bizonyítás.Simon esetében ez valahogy valamiért gyenge lábakon áll.
Ha bűnös ítéljék el, de a vád ne úgy kezdődjön, hogy informátorunk... szerintünk... hanem bizonyítékok után. Simont azután mikor kiderült a bécsi bankszámla, másnap vezetőszáron vitték a sittre, a kancsal bankár nyíltan talicskán tolja ki az ország vagyonát és nincs vezetőszár. És, nincs vezetőszár az első hsz-ben felsoroltak lábán sem.
eszegfu
@adrenalink: Pontosan erre lettem volna én is kiváncsi: honnan van... na meg miről is szól a vádirat! Valamivel csak meg kell vádolni, mivel annyit volt előzetesben, nehogy még kártéritést kérjen... de ahogy irod: "az ügyvéd faramuci megfogalmazása" is arra enged következtetni, hogy ez amolyan "nesze semmi, fogd meg jól" lehet és ezt fogják kenni, maszatolni...Utolsó mondatodhoz: ez a tipp is belefér... ugyan az okát még elképzelni sem tudom...
eszegfu
@zöldszem: Én valóban félreértettem... nem éreztem meg a kimondatlan gondolataidat... de most már világos! Tulajdonképpen egyről beszélünk, csak más megközelitéssel!
adrenalink
@eszegfu: "Hajnalka"!:-) Azt sosem fogjuk megtudni, hogy mi zajlik a szinfalak mögött...
eszegfu
@adrenalink: Szerencséd, hogy "öreganyádnak szólitottál"...és nem mondjuk "Szőkeségnek"!:))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok