A Fidesz értékelése szerint migránspártiak támadták meg a kormány kötelező betelepítési kvótáról szóló népszavazási kezdeményezését a Kúriánál.

Fidesz: migránspártiak támadták meg a népszavazást

Halász János, a kormánypárti frakció szóvivője pénteki budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta: akik megtámadták a Nemzeti Választási Bizottság kérdést hitelesítő döntését, azok korábban álproblémaként hivatkoztak a bevándorlásra, elutasították a határzár kiépítését és az eljárások szigorítását, s migránsok betelepítéséről, integrációs politikáról beszélnek.

Ha rajtuk múlna, Magyarországon akár egy szegednyi migráns is élne már, akik a nyílt utcán zaklatnák a nőket, Budapest olyan lenne, mint Köln és drasztikusan nőne a bűncselekmények száma

- sorolta a fideszes politikus, aki azt hangoztatta: "mi ebből nem kérünk, mi a népszavazást támogatjuk". Hozzátette: támogatják a kormány szándékát, hogy minden eszközzel megóvja Magyarországot a migránsáradattól.

Halász János az országos referendumot úgy jellemezte: a legerősebb demokratikus eszközzel szeretnék kikérni az emberek véleményét a kötelező betelepítési kvótáról.

Megkérdezték a magáncsődről is, amire válaszul Halász János elmondta, hogy a határidőt szeptember 30-ig tervezik meghosszabbítani annak érdekében, hogy minél többen élni tudjanak vele. Az erről szóló önálló képviselői indítvány rövidesen a parlament elé kerül.

A jegybanki pénzek státuszáról úgy nyilatkozott, maga is megszavazta a Magyar Nemzeti Bankról szóló törvénymódosítást, s amennyiben az az Alkotmánybírósághoz kerül a jogszabály, megvárják az eljárás eredményét.

A szóvivő reagált arra is, hogy különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás és más bűncselekmények miatt vádat emeltek Simon Gábor volt szocialista országgyűlési képviselő ellen. Úgy értékelt: ebből is látszik, hogy az ellenzék tele van korrupciós ügyekkel. Simon Gábornál 267 millió forintot találtak, jó lenne, ha kiderülne már végre, hogy ebből a pénzből mennyi volt az MSZP-é – jegyezte meg.

Ugyancsak kérdésre azt is megerősítette: a Fidesz indít egyéni jelöltet a dunaújvárosi egyéni önkormányzati képviselőválasztáson, amelyet a gyilkossággal vádolt Gál Roland lemondása miatt tartanak június 5-én.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

panellproli
Mivel semmi érdemi dolgot nem tudnak mondani, és a lényegről akarják elterelni a figyelmet, szerény eszükből csak a migráns téma ugrik fel mindenre, vagy az "elmult nyóc év".Remélem majd a börtön könyvtárban lesz idejük egy kicsit pallérozni az agyukat.
panellproli
Mivel semmi érdemi dolgot nem tudnak mondani, és a lényegről akarják elterelni a figyelmet, szerény eszükből csak a migráns téma ugrik fel mindenre, vagy az "elmult nyóc év".Remélem majd a börtön könyvtárban lesz idejük egy kicsit pallérozni az agyukat.
vonotok
Halász ! Még úrnak sem merlek nevezni. Te még a főnöködnél is betegebb vagy.
Meddig akarjátok még a torkunkon lesínyleni a menekült kérdést.???
Mert mi már kurvául unjunk.
papa.49
Na halász neked is kár volt idejönnöd, ha csöndben maradsz nem néznénk hülyének)))))))))))
1magyar
A migránspártiak is takarodjanak a mi Európánkból Szíriába! Ne adják oda nekik a kontinenst!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.