Lehet, hogy ezen a hétvégén már ténylegesen át is veszi a hatalmat Borbély József, aki az Apostoli Magyar Királyság kormányzójának tartja magát?

Szombaton a 444.hu olvasói jelezték Újlipótváros környékéről, hogy az Apostoli Királyság udvari Lada Nivájából bömbölő hangerővel hirdeti, hogy területfoglalást szervez a Kossuth térre, a korrupt politikusok miatt.

 Így szólt az igehirdetés az Andrássy úton:

Borbély József már többször belengette, hogy átveszi a hatalmat. A szemerkélő eső sem akadályozta abban, hogy felolvassa beszédét:

Vajon most sikerül a nagy terve?

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
Kijár egy kis keserű humor is az utca népének. Az újságjával csapkodó Füttyös Gyuri már rég eltávozott.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@eszegfu: Csodálom, hogy ezekért még nem jött két markos ápolóval nagy visítva egy mentő, de ami késik...
eszegfu
@munka: Szeretném tisztázni: tiszteletben tartom a véleményedet, de Neked is ezt kell tenned az én véleményemmel. É nem kritizáltam a személyedet, nem adtam tanácsot, hogy "tanuljál egy kis történelmet", stb. Csak ennyit várok el még Tőled is!
Jézus Krisztust tartja teremtőnek a biblia, sőt az is mondja: ő az állandó TANITÓNK és VEZETŐNK. Tehát az ég világon senkire, soha nem ruházta át a Teremtő a "hatalmat", igy erre a szervezetre sem! Csak egyetlen bankszámla kivonatot mutassál, hogy bármelyik bank a Szent Korona Banknál számlát nyitott! Azt hiszem megállapodhatunk abban, hogy Te hiszel ebben én meg nem... sőt egymás meggyőzéséhez egy szemernyi esély sincs. Üdvözlettel.
papa.49
Hát hiányzik a Lipót mező erősen!!!
eszegfu
@silber13: Érdekes ez a "hitvallásuk"... hiszen, ha a Teremtő felruházta valamiféle hatalommal őket, akkor O.V-t már miért nem "mozditották" még el?! Hiszen láthatóan ők sem értenek egyet vele, ahogy irja "már ezzel ezerrel többet teszünk, mint Orbán!!" Sőt miért perlik a bankokat és miért "egyenlitik" ki a hitelesek tartozását, nem kérhetünk számon tőlük semmit, nekik semmihez nem kell engedély, ha "mindenek felett állnak" ?! Nekik M.o. törvényeit nem kell betartaniuk és mégis a fentieket az itthoni szabályoknak megfelelően próbálják intézni?! Sok az ellentmondás ebben a történetben! De lehet, hogy jó ezeknek az emberek, mert legalább hisznek valamiben... nem tudom...
silber13
@eszegfu: Sajnálom, de nem tudsz meggyőzni ezeknek az épelméjűségéről. Ezek összeőlvasnak mindenféle zagyvaságot, turmixolják és ezt akarkkják beadni a népnek. Hamar el fog jönni az idő, mikor a jelenlegi hatalom megállj fog nekik parancsolni, és az nekik ugyancsak fájdalmas lesz!.Ez a @munka sem dolgozott egy parcig aem soha, Hogy van az, hogy a kormányzó egy egyserű Ladi Nivával mászkál,és a hangágyú egy közönséges közepes teljesítményű erősítő, amit bármely hangszerboltban meg lehet venni!:-))))
eszegfu
@silber13: Erre egyáltalán nem gondoltam! Már hogy valakit is meggyőzzek az én "igazamról". De tudod mindig próbálom "beleélni" magam az ő helyzetébe, és megérteni, esetleg "mentséget" keresni: miért lett olyan, amilyen. Abban viszont igazad van: valahol határt kell szabni ennek a "hitnek"! Tetszik, nem tetszik: törvények vannak M.o-n is, melyek szabályozzák az emberek életét (mégha sokszor nem is "igazságosak"), és ezt mindenkinek be kell tartani, nem "nevezhetjük ki" magunkat a Teremtő földi helytartójának és ezzel törvényen kivülinek! Sajnos nincs elég bajuk az embereknek pl. a hiteltörlesztésekkel, még "kábitják" is őket: nincs már tartozásuk, mert az ő bankjuk "rendezte"! Szerencsétlenek ezt akarják hinni, mert jelenleg ez a "kényelmesebb", nem gondolják, hogy előbb-utóbb mindenüket elveszthetik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.