Lehet, hogy ezen a hétvégén már ténylegesen át is veszi a hatalmat Borbély József, aki az Apostoli Magyar Királyság kormányzójának tartja magát?

Szombaton a 444.hu olvasói jelezték Újlipótváros környékéről, hogy az Apostoli Királyság udvari Lada Nivájából bömbölő hangerővel hirdeti, hogy területfoglalást szervez a Kossuth térre, a korrupt politikusok miatt.

 Így szólt az igehirdetés az Andrássy úton:

Borbély József már többször belengette, hogy átveszi a hatalmat. A szemerkélő eső sem akadályozta abban, hogy felolvassa beszédét:

Vajon most sikerül a nagy terve?

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
Kijár egy kis keserű humor is az utca népének. Az újságjával csapkodó Füttyös Gyuri már rég eltávozott.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
eugen4402
A Hyde Park-i Speakers' Corner guruló változata osztatlan sikert aratott a főváros utcáin...
munka
Éljen az Apostoli Magyar Királyság!!! Éljen Borbély József!!! Köszönjük az eddigi fáradhatatlan munkáját. Évek óta azon dolgozik, hogy a magyar nép tovább ne nélkülözzön, egy élhetőbb boldog életet teremtsen az országban!!! Ha szeretnétek ti is részesei lenni egy nélkülözés mentes életnek, csatlakozzatok minél többen hozzánk, úgy hogy regisztráltok a Szent Korona Bankba!!! Ezzel ti is megkapjátok a havi 400.000 ft-nak megfelelő Szentkorona alanyi jogon járó alapjövedelmet, mellette eltöröltünkb minden adósságot, mert a Szent Korona Bank átvállalta minden magyar ember mindennemű adósságát! www.apostolimagyarkiralysag.hu/stk/reg.php
sentinel216
Kijár egy kis keserű humor is az utca népének. Az újságjával csapkodó Füttyös Gyuri már rég eltávozott.
troppauerhumer
@eugen4402: Milyen Hyde park?...hehee...vannak ám nagyon egyszerű, hétköznapi dolgok is, amiket még Pista bácsi a faluvégen is könnyedén el tud dönteni...például, ha valaki hülyének látszik, hülyeségeket beszél és hülyeségeket csinál, akkor nagyon nagyon nagy a valószínűsége, hogy az illető nem megjátssza magát.
És végén eljön az, amit Örkény írt meg: "Másnap dr. Tímárt szép csendben átvitték az elmeosztályra. Azóta ott él. Nem bánt senkit, és őt sem bántja semmi. Hátát a falnak veti, és szelíd mosollyal néz a semmibe."
silber13
@munka: Magadtól vagy ilyen dilis, vagy kiképeztek?:-)))) Az biztos, a hangágyútok rohadtul tetszik, igaz bármelyik hangszerboltban lehet ilyesmit kapni, sokkal jobb kivitelben!
Mobil123
Te jó szagú nagy ... ! Nyitva maradt a grazi kórház kapu???
nemzeti_nyugdíjas
Na most viktátor besz@rt. Itt már mindenki meghülyült? Valami okosabbat kellene kitalálni, hogy a haza fényre derüljön. A diktátor viktátor eltakarítása nem a hülyék feladata.
eugen4402
@troppauerhumer: Köszönöm, hogy felidézted Örkényt, csak meg kell hallgatni az Ő tanítását: "Szíveskedjék terpeszállásba állni, mélyen előrehajolni, s ebben a pozitúrában maradva, a két lába közt hátratekinteni. Köszönöm." Fejre állítva sincs sokkal több értelme a környező világnak, de így legalább egy kicsit vicces. Ráadásul adtál egy jó tippet, este úgysem lesz normális tévéműsor, az Egyperces novellák remek esti program lesz, legalább húsz éve nem olvastam.
Dr. Felipe
"Apostoli királyunk Orbán ellen vonul"

Na de hol az apostoli sereg? Na majd simicskó elvtárs lefoglalja azt a terepjárót. Kell az hadi célokra.
Amúgy az öreg dakota is aszonta: Mielőtt rárontasz az ellenségre, nézz hátra, mert lehet hogy már senki se lovagol mögötted.
Valahogy így van ezzel a hatalomátvétellel is.
nemzeti_nyugdíjas
@munka: Én végignéztem a videót. A királyságon kívül felhozott dolgokban van valami. De maga a királyság egy nagy marhaság. Változás szükséges, de nem királyság megteremtésével. Orbán is szeretne király lenni, de talán én is.
eugen4402
@nemzeti_nyugdíjas: Erről lebeszélnélek... Gondolj bele: Te vagy a király, és egyszercsak jön az ász, és üt...
mariaberta
Na végre ez hiányzott nekünk, két király. Kettő közül melyik az alkirály? Erre szokták mondani, "két bolond egy pár"
Lepényleső
Miért ne lehetne igaza? Állítólag mindennek van legalább két oldala.
glorianna
Hihi, a Hazatérés Templomában meg népszaporulati konferenciát rendezett vagy 20 ember :O Tavaszodik, mindenféle lények kúsznak ki a fényre...
munka
@nemzeti_nyugdíjas: Ha már nyugdíjas vagy és ráadásul nemzeti, akkor neked tudnod kellene, hogy miért épp királyság, és nem köztársaság, vagy valami más!!! A szüleid, vagy a nagyszüleid a királyságban éltek, és ők métudták nagyon jól a királyság törvényét, a Szent Korona Tant, és az Aranybulla Alkotmányunkat, és azt is hogy mit tartalmaz! És azt is, hogy ha a vezetők nem ezek alapján irányították az országot, akkor a nép akár be is börtönözhette őket!!! Hol van most ez a jogunk ??? Szerinted miért vették el a néptől ezt a jogot??? Miért kellett a Királyságot törvénytelen eszközökkel megszüntetni, és helyébe ültetni egy förmedvényt??? Hogy aztán a saját szájuk ize szerint változtatgathassák az Alkotmány----nak nevezet Alaptörvény förmedvényt!!! Hát kapjatok már az agyatokhoz, és gondolkozzatok már, persze csak ha nem fáj!!!
papa.49
Hagyni kell a szegényt ha doromboljon, míg mást nem tesz))))))))))
Pestilence
Ez sem dilisebb, mint az Orbán, csak neki nincs Bertalanja, aki lefogná.
silber13
@nemzeti_nyugdíjas: Ne akarly király lenni! Emlékezz csak a Petőfi versre!!
Desischado
Tőlem jöhetne, és van igazság abban amit mond, főleg, hogy vannak értékeink. Inkább ő, mint százszor orbán! Nekem a jobbikot kivéve, bárki jöhet!
papa.49
@Desischado: Neked is igazad van, a rosszabbikot illetően, csak az a baj hogy senki nincs a láthatáron aki az élére állna a változásoknak...
Desischado
@papa.49: Én azért reménykedem! Látok egy két potenciális jelöltet.
silber13
@munka: Figyelj csak pubi! Értelmetlen marhaságokat zagyválsz itt szent korona Bankról, mindenki adóságának elengedéséről, és egyéb marhaságözönről firkálsz, mindössze csak azt kéred, hogy a hiszékenyek regisztráljanak a bankba! Szóval ez az egész elmebaj emlékeztet L.A.Kasszil remek könyvére a " Svambránia nagy irka" c.regényre! Mellesleg nem véletlenül említettem azt a bizonyos, királyokkal foglalkozó Petőfi verset!:-))))
papa.49
@silber13: ,,Akasszátok fel a királyokat,, gondolom erre gondoltál, nem lesz sokáig Petőfi szabadon olvasható, ha a csutifélkegyelmű kikiáltja a királyságot)))))))))
Borsodi
Lassan már mindegy kijön,csak ez a kormány menjen,vigyék magukkal a fideszes polgármestereket.Lehet nem a politikusok közül kellene minisztert választani. ,
Somogyi Katalin
@munka: Te jó ég! Mi ez? Őrültek gyülekezete? Ki ez a Borbély József és ez az apostoli marhaság? Nem kellene a 21. században élnünk?
világlátó
@Somogyi Katalin: Csak kutakodj egy kicsit a koronatanok és hasonló témák között az interneten.A magyar történelem állandó manipuláció színtere, ahol hol-honnan előbújnak a legitimisták, a vitézek, a Magyar Királyi Honvédség otthon rejtőzködve korabeli uniformisokba bújt tagjai, akik érdekes módon feltalálják egymást, titkos rendezvényeken tesznek esküt a magyar királyságra a letűnt vitézségre és az ország aranykorára. Kiragadnak korszakokat és idealizálják az akkor élt országvezetőket,
Ilyen az amikor egyes emberek elveszítik a hitüket, a bizalmukat az éppen aktuális hatalom mindennapi politikájában és visszamenekülnek egy - szerintük - jobb korszakba, amiről csak a szépet, a nemeset, a csillogást és a pompát a protokolláris epizódokat látják. Őseik nyomát felkutatva , sokszor érdemtelenül szerzett antikvitásból származó kitüntetéseket magukra aggatva pompáznak találkozóikon.
Lehetne ezt szépen is , okosan is, felidézve a nemes és érdemes ősök alkotó, teremtő tudását, de jelenleg még mindig az eredeti tőkefelhalmozás idejét éljük, még nincsenek igazi mágnásaink, akik középületeket, palotákat, kórházakat, iskolákat alapítanak felhalmozott vagyonukból és hagynak hátra alapítványokat az ország népe javára. Ma még ezek a cirkuszi, vagy operettbe illő sokszor szánalmas utódok tűnnek fel közöttünk, bár többségük rejtett életet él.Nem bántani akarom őket, csak ma még /már ez inkább szánalmas. Ez az egyéni véleményem, lehet sokak ellenérzését is kiváltom ezzel, de nem baj.
Borsodi
Ez se normális az biztos! A hatalmat nem így veszi át,esetleg a kényszerzubbonyt veheti fel Ugyan mit érnénk ezzel az emberrel. minden városnak építene egy cirkuszt. Ezért nem veszik komolyan ha valamit kérünk.
Eriksson
Az itteni törzsközönség ugye egy emberként fidesz és Orbán ellenes, fő téma, hogy el kell tüntetni a kormányzó pártot a miniszterelnökkel együtt.
Namármost akadt egy ember, aki komolyan gondolta ezt a lehetőséget, tesz is érte, el is indult ebbe az irányba.
Erre mi történik? Hát az, ami a kommentekben olvasható, nem a támogatásról szól. Akarja itt komolyan valaki, hogy ez az ember sikerrel járjon? Vagy csak a szokásos süket duma marad, hogy valaki zavarja el Orbánt, de ne most, ne ez, na de majd egyszer...stb.
Hát Borbély úr nevében is mélységesen csalódtam bennetek kedves kommentelők. :))
eszegfu
@Eriksson: Én nem állitom, hogy nincs 1-2 jó gondolata, sőt elhiszem azt is: komolyan gondolta és tesz is érte a maga módján, de hogy milyen irányban indult el... az bizony nem egészen a "jó" ut! Ugye 2012-ben "kiáltotta ki" az Apostoli Magyar Királyságot, megalakitotta a bankját ... és közben azt kell mondjam "fantáziál", elképesztő dolgokat vizionál! Pl. 1986-ban a kitörésgátló lerepült a kutfejről... miután keserves munkával visszahelyezték, most azt hangoztatja: annyi gőzenergia szabadult/szabadul ott fel, hogy azonnal "leállitatta" a Paksi erőmüvet. Vagy több bank jelezte az MNB felügyeletnek, hogy jó néhány hiteles azért nem fizet, mert a Szt.Korona Bankja "átvállalta" a hitelét...ugyanakkor "bankja" müködésének ismertetésében rögziti "külső számlákra nem utalnak" és a "pénzük" nem váltható forintra...akkor mit vállalt át?! Nekem akkor is az a benyomásom, hogy ez a "rendszer" is csak a hiszékeny emberekre épit. Tul az elveiken, nekem az sem világos, hogy miből tartja fenn ezt a szervezetet, a bankját, honlapjait, stb...bizonyára HUF-ből (de hogy honnan van bevétele pl., esetleg vagyona Borbélynak, amit erre áldoz?) és nem a Szent Korona Bankja által "kibocsátott" pénzből. Számomra fontos, hogy O.V. minél előbb "felejtse" el a hatalmát, de azért ne cseréljen helyet vele Borbély és a Jobbik sem!!
eszegfu
@világlátó: 12:04 "Eszmefuttatásod" jó...más oldalról közelited meg, de egyetértek. Csak kiegészitem: a múltban ma nem élhetünk, nem "sirhatjuk" vissza egyik korszakot sem, mert az csak el illuzió kergetés. A multat "csak" ápolni kell, emlékezni rá. Szerintem igaz az a mondás erre is, hogy 2x nem lépsz u.abba a folyóba.
eugen4402
A mai magyar jogrendbe minden belefér. Kunmediátor, Kézizálog és Quaestor, se vége se hossza. MINDEN belefér ellenőrzés nélkül, csak tudni kell, kinek mennyi a vételára. Pont egy Szt.Korona Bank ne férne bele..? Még jól is hangzik, és a mézes madzagra tömegével csődülnek majd a neo-royalisták, hiszen pénzt és szabadságot ígér nekik a virtuális új uralkodó...
Akkor lesz probléma, amikor őket majd KÁRTALANÍTANI akarja az állam, és kiderül, hogy már nincsen közpénz, mert az MNB-ben az MNB alapítványi pénze lapul (ha még maradt valamennyi), ahhoz meg senkinek semmi köze...
Eriksson
@eszegfu: Borbély "Kormányzó úr" évek óta készül bevégezni küldetését. Engedjük neki, hogy mire megy.
A cél nemes, az akarat acélos, támogassuk egyetértésünkkel, mert mással úgy se tudjuk. :)))
Eriksson
@eszegfu: Kikerestem egy régebbi, a témával kapcsolatos véleményemet:

Budapest figyelem! Figyeljétek a hangosítós autót! Közérdekű bejelentést fog tenni!

@eszegfu: Bármiről, csak hitelességről ne beszéljünk. Senki nem tudja megoldani egyszemélyben a mai problémákat bármilyen jó szándékkal is indulna. Arra mindig vigyáznak a "külső körülmények".
S e definíció alatt érthetjük az emberek egymás meg nem értését, 10 ember 20 véleményét, együttműködés helyett az örökös okoskodást. Mi magunk vagyunk gátjai a boldogulásunknak, s a nagyvilági politika sem azon van, hogy az emberek békés megelégedettségben éljenek.

timefebruár 22., 11:38
nemkati
Szép is ez hogy eltörölnék mindenkinek mindenféle adósságát. Csak ennek nem mindenki örülne. Én például baromira nem örülnék, hogyha tartozik nekem valaki, akkor azt Borbély József eltörölné. Esetleg valami fabatkával fizetne ki.
De hát állítólag egyszer már volt kényszergyógykezelésen. Csak azt nem értem, miért engedték ki?
eszegfu
@Eriksson: Lehet, hogy igazad van... én is csak "örökösen okoskodok". De általában én ugy értem meg a "nagyivü" dolgokat, ha előbb megnézem, hogy mint "kisember" nekem mivel jár (és ez alatt nemcsak magamat értem), mert számomra ez igy életszerübb... és talán igy jobban megértem a szándékot.
Eriksson
@eszegfu: Ebben egyetértünk, azzal a különbséggel, hogy én amikor mérlegelek valamit, akkor nem csupán a magam szemszögéből ítélek, mert ki vagyok én? Viszont ha mindenkinek jó lesz valami (ilyen pl. nincs és nem is volt soha) akkor nekem is az lesz.

Ennek az úrnak pedig engedjük meg, hogy kiélje a közösség sorsának javítása iránti elkötelezettségének érzését. Nem beszélve arról, hogy kulturáltan teszi, se nem ön, se nem közveszélyes, sok önjelölt mocskos szájú, uszító "forradalmárral" ellentétben.
eszegfu
@Eriksson: Ez azért érdekes... én is kérdezhetném, hogy "ki vagyok én"?Látom ugyan a mások gondjait, de tapasztalni csak a sajátomat lehet... tehát nem tudok másból kiindulni. Te hogy vagy képes mérlegelni mások szemszögéből, hiszen azokat ők élik át, nem Te, igy a mások tapasztalatai alapján véleményt alkotni ... az megbizható Szerinted? Szójátékkal élve azért Borbély egy kicsit "közveszélyes", nem a klasszikus értelemben, hanem a hiszékeny emberekre nézve... de rendben "engedjük" meg neki.
Eriksson
@eszegfu: Minden kompromisszumokon alapul, hogy ne akarjak minden áron csak egyiknek kedvezni úgy, hogy a másik rosszul járjon. Pl. Trafikot ne csak elkötelezettek kapjanak, hanem olyanok is, akik nem annyira azok. S nem azt mérlegelem, hogy én akarok-e trafikot, vagy sem.

A hiszékenység emberfüggő, ezzel nincs mit kezdeni. Minden ember hisz valakiben, valamiben, legfeljebb nem ugyanabban mint a szomszédja. Akkor ki a hiszékeny? Egyik, vagy a másik?
eszegfu
@Eriksson: Szerintem a hiszékenység azt jelenti: könnyen félrevezethető, a hit pedig egy meggyőződés...Itt konkrétan a hiszékeny emberekre gondoltam, nem pedig a hittel rendelkezőkre, hiszen közöttük is lehet hiszékeny. Na jól van Kolléga... ezt is jól kipreparáltuk... méghozzá a Preparátor nicket viselő h.szóló nélkül!:)))
silber13
@eszegfu: Rettentő kíváncsi vagyok, mikor mondja a qrmány ennek a hapinak, hoygy elég! MMert ki fogják vonni a forgalomból az bizti! Ha másért nem, akkor z elmeállapota miatt!
Eriksson
@eszegfu: Igazad van.
Az már csak magyarázkodás részemről ha azt mondom, hogy amit egyszer elhittem hiszékenységemben, abban éppen hihetek is attól fogva?
Pl. Ha egy-egy jó svádával rendelkező engem manipulálni akaró egyén rávesz valamilyen cselekedetre vagy izmusra én onnantól a követője leszek, hívéül szegődök. Az már nem hiszékenységnek, hanem meggyőződésnek számít. Hiába mondják ezren, hogy hülye vagyok.

Hiányzik a Preparátor?
eszegfu
@Eriksson: Végső soron igy is felfogható! Nekem nem hiányzik, csak eszembejutott, amikor leirtam a mondatot! Veled valóban beszélgetek, még akkor is, ha nem egyezünk, de vele ez képtelenség... de azt hiszem ebben nem vagyok egyedül.
silber13
@eszegfu: Tudod, Borbély engem az udvari bolond ra emlékeztet. A hatalom hagyja dumálni még bizonyos fokig szabadabban, mint másoknak lehet, de aztán eljön az a bizonyos dies irae a harag napja , és eltúntetik...
Eriksson
@eszegfu: Attól izgalmas egy beszélgetés, hogy nem értünk egyet. Ha mindig mindenben egy véleményen volnánk, akkor nem volna miről beszélgetni. :))
eszegfu
@silber13: Megnéztem 2012-ben magánvádas eljárásban a biróság előzetesbe helyezte elmekórtani kényszer-megfigyelésre (pl. minden pártot azonnal betiltott, vagy Visegrádnál "partra szállt" és levette a zászlót, jelképesen átvette a hatalmat), majd kiszabadult, nem lett semmi. 2014-ben kéri a sok korrupció miatt a Központi Főügyészség Vezetőjét, hogy állitsanak ki neki ügyészi igazolványt. 2015. októberében inditványozták gondnokság alá helyezését, mert egyre több hiteles mondta a banknak, hogy átvállalata a Szent Korona Bank a hitelét azért nem fizet. Az is érdekes, hogy az MNB "elfogadta": létező bank, de p.ü. tevékenységet nem végezhet, mert nem kapott/kap engedélyt, tehát nem is ellenőrizhetik, u.igy van vele a Nav is! Azt sem értem miért létező bank, ha nem lehet a Cégbiróságnál bejegyezve, legalábbis én nem találom. Nem tudom, hogy hivatalosan milyen indokkal "vonhatják ki a forgalomból"?!
eszegfu
@silber13: Engem meg Tényire is emlékeztet... nem tudom, hogy "bolond", vagy tényleg komolyan gondolja...
silber13
@eszegfu: Egy skizoid fazon, most még röhögünk rajta, amíg valami nagy bajt nem csinál, de akkor is meg fogja úszni mert bemutatja a diliflepnijét!
silber13
@silber13: A parlamenti képviselőket nem ártana elmevizsgálat alá vetni! Sokan kihullanának, kérdéses, hogy maradna - e valaki.
eszegfu
@silber13: Sajnos, van ebben igazságod! Ő bizonyára "életellenes" dolgot nem csinál, de pont a segitségre szoruló embereket "csapja be" azzal, hogy elhitet velük egy nem reális dolgot, ők hisznek benne... és majd "követelik" az államtól az esetleges kártalanitásukat... nem tudom... De az elgondolkodtató, hogy vagy ne ismerjék el pl. a bankja létezését, mert nincs hivatalosan sehol sem bejegyezve, nem ellenőrizhető, vagy nézzék meg milyen módon lehetne engedélyezni és akkor viszont ellenőrizheti a PSZÁF és a Nav is. Olvastam egy jó pár levelet, ami a különböző kereskedelmi bankoktól visszajött a "hitel átvállalása" ügyében (STK pénzben akarta kiegyenliteni a HUF tartozást, ami azért is furcsa, mert külső számlára nem utalnak!), és melyet Borbély mintha nem is értene... arra meg kiváncsi lennék: mit mond a hiteleseknek?!
munka
@eszegfu: Nem kell PSZÁF engedély a Szent Korona Banknak, mivel nem a köztársaságban, hanem az Apostoli Magyar Királyságban jött létre !!! A Hivataloknak, a bankoknak, a közüzemeknek, végrehajtónak, stb. nincs hatáskörük arra nézve, hogy kétségbe vonja egy másik államban működő bank létét, vagy nem létét! Még csak nem is bírálhatja!.

Mind ettől függetlenül Borbély József Kormányzó a Bank létrejöttét, a Szent Korona hivatalos pénznem kibocsátását bejelentette az összes hivatal vezetőinek.

A Szent Korona Bank nem végez semmiféle pénzügyi tevékenységet, amelyhez engedélyre lenne szüksége. Nem helyez ki kölcsönt, nem von kamatot, nem bocsát ki bankjegyet, sem érmét!!!

Az AMK főoldalán további információkhoz juthatnak a következő linken:
apostolimagyarkiralysag.hu/news.php
munka
Mivel a Szent Korona Bank minden Magyar állampolgár mindennemű tartozását átvállalta, ezért a tartozásomat a Szent Korona Bank kifizeti Önöknek devizában, vagyis Szent Koronában!
Ehhez a Szent Korona bank minden kedvezményezettnek költségmentesen számlát nyit, amelyre átutalja az aktuális tartozást Szent Koronára átszámítva. A számlanyitásról, és a Teljesítés igazolásról a bankot, vagy a végrehajtót elektronikus levélben tájékoztatták.
eszegfu
@munka: Én elég földhöz ragadt vagyok, ugyhogy nézd el, nem vagyok képes a Szent Korona bármilyen nyilvánulását elfogadni. Először is kérlek, határold be nekem, hogy az Apostoli Magyar Királyság földrajzilag hol van... mert, ha Mo.-ra esik, akkor bizony szüksége lenne mindenfajta müködési engedélyre és"birálhatja" is a müködését. Az hogy Borbély ur bejelentette mindenhol, az azt jelenti nekem földi halandónak, hogy az általa kibocsájtott pénzt mindenhol elfogadják. Ha nem végez semmiféle pénzügyi tevékenységet, akkor egyrészt minek a bank, mire jó, csupán olyan, mint a "gazdálkodj okosan". Én láttam a bankok leveleit, amelyben -- és nem tudok rá jobb kifejezést -- visszautasitja a tartozás átvállalást. Meg egyébként is, a bank honlapján az szerepel, hogy nincs kapcsolata, azaz nem utal "külső" banknak, akkor hogyan egyenlitheti ki bárkinek is a tartozását?! Mert ugye pénzt nem nyomtat, tehát a kp. kiesik, nem utal egyetlen kereskedelmi banknak sem, akkor kérlek meséld el hogyan képes teljesiteni?! A Te tartozásod mennyivel csökkent a kereskedelmi bank szerint, mióta átvállalta és a Szent Korona Bank teljesiti a részletfizetést?! Nem az az érdekes, hogy a Szent Korona Bank igazolást küld 1-1 részlet kifizetéséről és tájékoztatod a végrehajtót, hanem hogy ebből mennyit ismer el a hitelező bankod!
eszegfu
@silber13: Pedig én az "irigységre" hajtok!!:))))
munka
@eszegfu: Jajjjjj nekem!!! Látom már mennyire félreinformált vagy!!! Több helyen is vannak csúsztatásaid, amiből látszik, hogy nem olvastad végig rendesen, mert akkor nem írnál ilyeneket!!! Most javítom a megjegyzéseidet:

Az Apostoli Magyar Királyság mindenek felett áll semmiféle engedélyezéshez nemkötött, csak bejelentési "kötelezettsége" van ! Küldök egy videót, hogy képben legyél miért is, jaaa, és ezt nem Borbély József mondja !!! www.youtube.com/watch?v=bKh_8FEuua0
munka
@eszegfu: Egy másik videó, ezt viszont, nem is Borbély József, és nem is előző előadó mondja: www.youtube.com/watch?v=cIRaCT5--gM
eszegfu
@munka: Nem vagyok félreinformált! Hidd el megnéztem, különben nem mernék véleményt irni semmiről, amit nem tudok. Tisztelettel kérlek, ne küldjél semmi "nézhető" prezentációt, mert tul vagyok -- a megitélésem szerinti -- "hablatyon". Csupán annyit kértem: válaszoljál aggályaimra, ami nem csusztatás, hanem a napi élethez tartozó kérdések!
munka
Tehát az Apostoli Magyar Királyság nem egy működő "valami", aminek engedélyre van szüksége, hanem a Teremtőtől ránk ruházott hatalom, ami az egész világ fölött uralkodott! Atilla Királyunkat azért is hívták a Királyok Királyának!!! A Teremtő gyermekeinek ugyan már kitől kell engedélyt kérni bármhez is ???!!! Egy kis történelem tanulás nem ártana, mielőtt ország - világ előtt megszégyeníted saját magad!!!
munka
És...persze, hogy elutasítják a bankok, meg a végrehajtók! De mi azért vagyunk, hogy érvényt szerezzünk a saját devizánknak, azaz a Szentkoronának, és be tudjuk perelni a bankot, vagy a végrehajtót a vht 41§-ra hivatkozva teljesítés el nemfogadásáért!!! Hogy a biró se fogja elfogadni??? Se baj, szépen kizáratjuk a tárgyalásból, elfogultságra való hivatkozással, és ezzel a per áll, és amig per van nem lehet végrehajtani!!! Mi igy védjük meg a kis embereket a kilakoltatástól!!! Már ezzel ezerrel többet teszünk, mint Orbán!!!
munka
És... igazad van kivülre nem utal a Szent Korona Bank!!! Minden banknak, és végrehajtónak számlát nyit a Szent Korona Bankba, és ott utalja át neki Szentkoronában a tartozást, és nem részletekben, hanem egyben!!! Ez fontos!!! És ezzel nem a tagok pénze csökken, mert a bank átvállalta a tartozást minden magyar embertől. Nem egy-egy résletet küldünk a bankoknak, és a végrehajtónak, csak egy teljesítés igazolást, amiben ki van fizetve EGYBEN a tartozásunk. Nekem már nincs tartozásom egyik bank felé sem !!!
munka
Így már világos??? De, ha nem ... kérdezzél bátran.
silber13
@eszegfu: Csodálom, hogy ezekért még nem jött két markos ápolóval nagy visítva egy mentő, de ami késik...
eszegfu
@munka: Szeretném tisztázni: tiszteletben tartom a véleményedet, de Neked is ezt kell tenned az én véleményemmel. É nem kritizáltam a személyedet, nem adtam tanácsot, hogy "tanuljál egy kis történelmet", stb. Csak ennyit várok el még Tőled is!
Jézus Krisztust tartja teremtőnek a biblia, sőt az is mondja: ő az állandó TANITÓNK és VEZETŐNK. Tehát az ég világon senkire, soha nem ruházta át a Teremtő a "hatalmat", igy erre a szervezetre sem! Csak egyetlen bankszámla kivonatot mutassál, hogy bármelyik bank a Szent Korona Banknál számlát nyitott! Azt hiszem megállapodhatunk abban, hogy Te hiszel ebben én meg nem... sőt egymás meggyőzéséhez egy szemernyi esély sincs. Üdvözlettel.
papa.49
Hát hiányzik a Lipót mező erősen!!!
eszegfu
@silber13: Érdekes ez a "hitvallásuk"... hiszen, ha a Teremtő felruházta valamiféle hatalommal őket, akkor O.V-t már miért nem "mozditották" még el?! Hiszen láthatóan ők sem értenek egyet vele, ahogy irja "már ezzel ezerrel többet teszünk, mint Orbán!!" Sőt miért perlik a bankokat és miért "egyenlitik" ki a hitelesek tartozását, nem kérhetünk számon tőlük semmit, nekik semmihez nem kell engedély, ha "mindenek felett állnak" ?! Nekik M.o. törvényeit nem kell betartaniuk és mégis a fentieket az itthoni szabályoknak megfelelően próbálják intézni?! Sok az ellentmondás ebben a történetben! De lehet, hogy jó ezeknek az emberek, mert legalább hisznek valamiben... nem tudom...
silber13
@eszegfu: Sajnálom, de nem tudsz meggyőzni ezeknek az épelméjűségéről. Ezek összeőlvasnak mindenféle zagyvaságot, turmixolják és ezt akarkkják beadni a népnek. Hamar el fog jönni az idő, mikor a jelenlegi hatalom megállj fog nekik parancsolni, és az nekik ugyancsak fájdalmas lesz!.Ez a @munka sem dolgozott egy parcig aem soha, Hogy van az, hogy a kormányzó egy egyserű Ladi Nivával mászkál,és a hangágyú egy közönséges közepes teljesítményű erősítő, amit bármely hangszerboltban meg lehet venni!:-))))
eszegfu
@silber13: Erre egyáltalán nem gondoltam! Már hogy valakit is meggyőzzek az én "igazamról". De tudod mindig próbálom "beleélni" magam az ő helyzetébe, és megérteni, esetleg "mentséget" keresni: miért lett olyan, amilyen. Abban viszont igazad van: valahol határt kell szabni ennek a "hitnek"! Tetszik, nem tetszik: törvények vannak M.o-n is, melyek szabályozzák az emberek életét (mégha sokszor nem is "igazságosak"), és ezt mindenkinek be kell tartani, nem "nevezhetjük ki" magunkat a Teremtő földi helytartójának és ezzel törvényen kivülinek! Sajnos nincs elég bajuk az embereknek pl. a hiteltörlesztésekkel, még "kábitják" is őket: nincs már tartozásuk, mert az ő bankjuk "rendezte"! Szerencsétlenek ezt akarják hinni, mert jelenleg ez a "kényelmesebb", nem gondolják, hogy előbb-utóbb mindenüket elveszthetik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.