Március 15-én akár 4 ezer lengyel is érkezhet Magyarországra tüntetni – írja az Origo. Tavaly a Putyin-Orbán találkozó miatt elmaradt, de egyébként már negyedszer szervezi meg a Gazeta Polska lengyel lap támogatói klubja az utazást és demonstrációt.

A szervező elmondta, hogy különvonattal érkeznek és nem tudnak arról, hogy bármelyik politikus fogadná őket, de az egyértelmű, hogy az Orbán-kormány melletti szimpátiájukat kívánják kifejezni. 

Szerintünk Orbán Viktor jól kezelte a menekültkérdést

- olvasható a cikkben. 

106 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Kezdem a lengyeleket is megutálni. Foglalkozzanak a saját országukkal! Tisztelet a kivételnek! Éljenek itt, majd kiváncsi lenék rá, hogy tüntetnének orbán mellett!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@perfekt: Várjál, keresem...
Á, meg is van, mutatom: ,,szép napot.Neked írási kényszered van."
Egyébként most igazad van. Ha belelátsz a spermába, láthatod ki is az. De bizony, tényleg csak egy g... marad.
javit
Mi van meghíztak a mangalicák csuton?

Pörkűtre gyűl az éjji vad...

Sokaknál fog hiányozni az a falat kenyér amit a pörkölthöz felzabáltok.

De gyertek ,éljenezzetek zabáljatok aztán húzzatok a picsába.

Haza.
karma1
@perfekt: Elhiszem, hogy Neked vannak szemelyes ismeroseid - amikor otthon eltem, akkor meg nagyon fiatal koromban nekem is voltak lengyel ismeroseim, Katowiczebol.
De: kerlek, most Te ne keverd a szezont a fazonnal: mert lehet, hogy Hozzad jon max. 4 ember, akik kikerik maguknak, hogy ok szervezesben jottek volna, ok csak pusztan baratsagbol jonnek. Ezt elhiszem, mert igaz lehet. De amikor ez a cikk fentebb leirja, hogy a Gazeta Polska 4. eve SZERVEZI ezeket a kirandulasokat, akkor mar kevesbbe hiheto a spontaneitas, legalabbis a varhato 4000 fo reszerol, nem a Te 4 fos barati csaladodrol beszelve.
En ugy gondolom, hogy amikor a COF buszokkal is hozta oket a kampanyidoszakban, valahol az is mindennek a teteje volt.
Valoban, lehet Bem apot, Dembinskit, a tobbi hos lengyelt unnepelni, de engem a spontaneitas hianya, es az allami szervezes hatarozottsaga nem errol az esetrol tudat...
Erezzetek jol magatokat ezekben a napokban a barataiddal, sztem ok is inkabb egy tura kedveert es a Te magyaros vendegszeretetedert jonnek ide, mint Bem apoert, vagy a tobbi 1848-as lengyel hosert...
Lepényleső
Ezek mind nemzetiek,vagy hazafiak,esetleg szabadnapos biztos urak?
JAJMÁR
Ha a lengyel barátaink a 48-as forradalom emlékünnepéért jönnek, hogy velünk ünnepeljenek, akkor ezt kellett volna nyilatkozni. Ők azonban egyértelműen Orbánnak jönnek kifejezni szimpátiájukat, a menekültkérdés kezeléséért. A mi nemzeti ünnepünkön.
Kifejezhetnék máskor is, otthon is, üzenetben is, de nem, ők idejönnek és éppen március 15.-én.
Lehet ezt ragozni, hányni-vetni, - főleg hányni - de szerintem egyértelmű!

(Arról nem is szólva, hogy a menekültkérdés messze nincs megoldva, sőt!.)
perfekt
@karma1: Szia:márc.9.-19:25.Kevésszer tévesztek hidd el.Csak ,hogy megértsd-nem az én vendégeim kérték ki maguknak a fizetett , tapsoló jelzőt, hanem ott hazájukban beszélgettek lengyel honfitársaival.Másik: agy ilyen tömegre ráhúzni jelzőket--egy kalap alá venni mindegyiküket már-csak a nagy számok törvénye miatt sem lehet.Végezetül, van itt egy nagyszerű barátod,aki felszólított téged,hogy ne hagyd magad,megtéveszteni általam.Példátlan szemétség-én mikortól itt vok,kaptam hideget-meleget,de ilyen felkérést amennyiben,mondjuk nekem ír rólad-bizonyára elküldöm melegebbre.Ebben az ügyben-már nem értekezek senkivel.Várjuk meg az ünnep végét--aminek végkifejletét megmondani sem lehet.Baráti puszikkal G.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.