Gy. Németh Erzsébet a Demokratikus Koalíció fővárosi képviselője közleményt adott ki, amiben a fővárosi kéményseprő cég különös költéseire hívja fel a figyelmet.

Alakformáló gépet és permetezőt vettek közpénzből a kéményseprők

A képviselő a hozzá eljutott számlák alapján a következőkre jött rá:

A FŐKÉTÜSZ közpénzből vásárolt többek között egy háti permetezőt 230 ezer forintért, egy Flabélos alakformáló gépet 300 ezer forintért, illetve több forgószéket darabonként szintén 300 ezer forintért. Úgy tűnik, hogy Tarlós fővárosában is a Fidesz elve érvényesül: az adófizető sokak csak fizessenek, a hatalom pedig arra költ, amire kedve szottyan.

A közleményben a képviselő, amely teljes egészében itt olvasható, arra kéri Tarlós István főpolgármestert, hogy indítson vizsgálatot az ügyben.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
tanulékonyak !
Matolcsy mi mindent vásárol közpénzből ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@justhpeter: Az nem vészes a magasságodhoz képest :)
feleselek
Ezentúl csak jóalaku kéményseprők fognak sétálgatni az utcán és az unatkozó szépasszonyok nem csak a gombjukat fogják csavargatni, hanem megnézik azt is, milyen formás fenekük van... Ja! És nem lesznek lisztharmatosak a kémények...!
feleselek
Valamint elmondhatják a kéményseprők a tükörbe nézve,hogy "a koromhoz képest jól nézek ki"...
eugen4402
Vigyázat! Logikai csapda. A beruházás nem közpénzből valósult meg, hanem a Fővárosi Kéménykarbantartó Alapítvány finanszírozta. Alapítványi pénzekről nem kell elszámolni, mert az ide vonatkozó törvényt mindenki megszavazta, aláírta, és visszamenőleg alkalmazhatja. Senkinek semmi köze hozzá, annyi pénzből nem vehettek vadászkastélyt, sem kormányzósági palotát, meg kellett elégedni néhány 24 karátos permetezőgéppel és forgószékkel...
Egyik nap azt álmodtam, hogy feltámadt a Központi Népi Ellenőrzési Bizottság. Két órán át olvasgatták a hírportálokat, aztán legyintettek, és újra megszűntek. Kilátástalan a helyzet...
szép új világ
Mert igenis szükség volt rá!!! Közületek szeretné bárki azt, hogy egy kövér kéményseprő beszoruljon a kéményébe? Na ügye, hogy nem! Akkor meg minek kötözködtök?
kukac50
Kéményseprő drótot kellett volna venni, hogy söpörjék is a kéményt ne csak a pénzt vegyék át.
Mifelénk aláírás fizetés és ez a munka.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.