Amikor azt gondolná az ember, hogy nem létezik aljasabb, lábszagúbb görénykedés, akkor a kormánypárt mindig képes rátenni egy trágyahordó talicskával. Alapvetően is halálosan fel tud bosszantani,amikor van pofája egy maffiakormánynak erkölcsi ítéleteket mondani,de ahogy igyekeznek kisajátítani még az ünnepeinket is,az minden létező határon túlmegy.

Forrás: kolozsvaros.com
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Miért?
Nem volt szemkilövetés?
Nem volt lovasrendőrrel tömegbe vágtázás?
De igen.
Orbán nem volt köztük.
Őt még azelőtt elszállította a páncélozott autó.

A baj az, hogy 2( azaz a 19 és a 20-1) hataloméhes, megalomániás idióta csatározására ment rá a magyar demokrácia és az élet maga.
Mangu
@Szókrakész: Miért háborogsz? Talán nem érdemelték meg? Aki a rendőrrel szembe megy az ne mézeskalácsot várjon. Jól sikerült hangulatkeltés volt a dilettánsok számára. Ezzel a sok bérenc tüntetővel szimpatizáló juttatta hatalomra Orbánt. Őszintén, Gyurcsány alatt ilyen dolgok nem történtek. A demokratikusan megszerzett 2/3-os többség a FIDESZ+KDNP számára a miniszterelnök jelölést biztosította, aki kiválasztotta elképzeléseinek legmegfelelőbb minisztereket, a törvényhozó parlament FIDESZ pártkatonák táborhelye lett és mindez egyenlő egy totális diktatúrával. Erre vágytál? Vagy Lázár megnyugtatott, hogy más a kormány és más a törvényhozás?
Szókrakész
@Mangu: Én egyikre se vágytam.
Se a gyurcsányra, se az orbánra.
flatron4687
@Szókrakész: A TV Székház ostromát kifelejtetted ! Igaz, azt nem a rendőrök, hanem a "szemkilövést elszenvedő" csőcselék tette...
Szókrakész
@flatron4687: Volt ott más is.
- A Kossuth tér vekkeres szanaszét hugyozása(akkor nem volt gond az utcán alvás, csak most a hajléktalanok
- kordonbontás(börtön helyett államfői kegyelemmel)...
.
.
.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.