35 méter mély, uszodákkal, szaunákkal kibélelt komplexum foglalja el a Várnegyed nyugati oldalát. Jó eséllyel soha nem tudjuk meg, mennyi pénz megy el erre. A Magyar Nemzeti Bankhoz (MNB) tartozó Pallas Athéné Geopolitikai Alapítvány (Pageo) még tavaly ősszel jelentette be, hogy kutató és oktatási központot alakít ki a Budai Várnegyedben. Két ingatlant vettek akkor: egyet a Budai Várnegyedben, és egy 1 milliárdot érő villát pedig Matolcsy György jegybank-elnök lakásának szomszédságában, a XII. kerületi Mátyás Király úton. A Pageo akkori közleménye szerint az alapítvány "az Úri utca 72-es szám alatt található műemléki épületben alakítja majd ki székházát". A most hozzánk került terv szerint ennél azért többről van szó, és az alapítvány háromszintes, wellness-funkciókkal bővített bunkerrendszert építene a Budai Várnegyed oldalába. A tervet kedd reggel titkos ülésén tárgyalta a műemléki tanácsadó testület tervtanácsa. Az Úri utca 72. szám alatt található műemlék épületet a Pageo...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
A Tarnazsadányi iskolában is van uszoda !
Szarban úszik az egész intézmény !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@Horizont: Ember legyen a talpán aki kinyomozza majd mire költik a közpénzt .
nyanya001
@Horizont: Maguknak építenek mindent a közre meg szarnak magas ívben !
lampa laz
Még mi az apjafaßát fog kitalálni ez a félőrűlt bandzsa állat? Meg egyáltalán hol él ez, hogy ilyen szép reggelekre ébred, mert más már annak is örül, hogy sikerült neki az előző napot túlélni.
Tényleg csak azért dolgozunk, hogy ezeknek a rohadékoknak a kíváságait kielégítsük.
nyanya001
@Horizont: Majd rákenik az emútnyócévre !
lampa laz
@Horizont: ahogy írod ezek az alapítványi vagyonok már szét vannak osztva magán tulajdonokká, így aztán csak sejtéseink lehetnek erről, ha csak a következő választás meg nem állítja ezt az ámokfutást.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.