Thug tanár

Zalaegerszegen ne szarozz a tanárokkal :DThug Life Hungary

Posted by Thug Life Hungary on Wednesday, March 9, 2016

Rendőrségi ügy lett a videóra vett tanári pofonból Zalaegerszegen. A Thug Life Hungary nevű Facebook-oldalon jelent meg egy videó, amin egy – feltehetően tanár – elég durván megpofoz egy diákot. A felvétel már több mint 20 ezer megtekintésnél jár.

Az eset állítólag a zalaegerszegi Munkácsy Mihály Szakközépiskola és Szakiskolában történt.

A felvétel úgy tűnik, valódi, és az Eduline értesülése szerint a Zalaegerszegi Szakképzési Centrum és a helyi rendőrség vizsgálata is folyamatban van. Szabó Károly főigazgató az eljárás végéig nem tud bővebb tájékoztatást adni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Jól tette! Rengeteg a kis köcsög neveletlen diák / szülő! Le kell tagadni! A felvételt a bíróság nem tekinti bizonyítéknak! A tanteremben bármiféle képi-, illetve hangrögzítő eszköz használata a tanítási óra védelme érdekében TILOS!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cicamama55
@Rumcájsz: Egyet értek, kivéve " olyan kulcsos gyerekek" -írja. Sajnos a dolgozó szülők gyermekeinek sokasága kulcsos gyerek, ez maga nem ok az otthon nevelő hatásának hiányára. Ha kölcsönös bizalom, érdeklődés van a szülő-gyermek között, a legrövidebb együttlétek is elegendők az információ áramlásra, nevelésre.../ "Be nem áll a szátok"-mondja a párom erre./
Feraj49
Azért érdekes,hogy azt soha nem írják meg mi váltotta ki a pofont ! Középiskola,tehát minimum 14-15 éves gyerekről van szó.Tudnia kellene viselkedni.Igaz sok "szülő" odalöki neki a zsebpénzt minden teljesítmény elvárása nélkül.Tanár sem azzal ébredt,hogy ma megpofozok valakit az osztályban ! Sajnos néhány gyerek nem tudja,eddig és ne tovább.Beszól az órákon,játssza a "nagymenőt",közben a tanulmányi szintje egyenlő a nullával.Kiküldené az osztályból,de nem akar menni.Lábai az asztalon,sapka a fejen.Nem tud "érvényt szerezni a tanár az akaratának,a tekintélye csorbul,és ha nap mint nap ez előfordul," előbb-utóbb kikezdi a tanár türelmét is.
Cucika
Nem pofonnak tűnik, inkább lelökte a székről. A felvétel alapján nem kicsik a gyerekek nekik már tudni kellene iskolában normálisan viselkedni. Nem kötelező középiskolába járni. A diák, ha nem tűri az iskolai előírásokat maradjon ki. Szerintem be kellene hozni, hogy a renitens diákokat azonnal tiltsák ki az iskolából, mert rontja a morált. A legtöbb gyerek azért jár középiskolába, mert szeretne szakmát tanulni, többet tudni, kiemelkedni, diplomát szerezni őket biztosan zavarja az ilyen eset.
papa.49
@Toby: Helyre tette a kölköt, ennyi, milyen zsivaj hallatszik a videón, mert ,,annyira fegyelmezettek a tanuló urak, hölgyek,, azt a maflást nagyon ki kellett már osztani!!!
dr. prédikátor
Egyértelmű a pofon jogossága! Ezek a takonyszájúak nem tudnak viselkedni!!!remélem sokáig emlékezni fog a taslira!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.