Minden pénteken április 1. A kormánypárt Niedermüller Péter DK-s politikus szavaira reagált így pénteken az MTI-nek. Az ellenzéki párt alelnöke azt mondta, a kormánynak be kell ismernie, hogy tönkretette az oktatást, meg kell szüntetnie a Klebelsberg Intézményfenntartó Központot és vissza kell állítania az oktatás GDP-arányos támogatását a Gyurcsány-kormány idejében lévő 5,5 százalékra. A Fidesz reagálásában azt írta, a baloldal az önkormányzatokat a csőd szélére juttatta, az iskolafenntartás terhét rájuk hárította, az ehhez szükséges pénzt elvonta. Iskolák százait zárták be, pedagógusok ezreit bocsátották el, elvettek tőlük egy havi bért, és az egyre dráguló tankönyveket a szülőkkel fizetették ki.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
Hát persze, Gy. hibázott, amikor nem akart horthysta és nyilas szobrokat, nem lett minden szir-szarból "nemzethy" kacat, azért az érdekes, hogy a pedagógusok nem tüntettek, nem ?
Marhák - közpénzen, luxusban !
Clavigo
Azért keményen cenzuráz a propi. is..
lampa laz
@Clavigo: csak nem varangyoztad le őket?
Clavigo
@lampa laz: :) :) :) :) :) :)DDDDD.:) :)
Mézike
@lampa laz: Jajj! :-))))) Én belehalok a vihogásba...:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.