A komlói Gagarin Általános Iskolában mintegy tucatnyi diák kapott mérgezést hétfő délelőtt, amikor kémiaórán a tanár klórt szagoltatott velük. Többen azonnal köhögni kezdtek, volt, aki hányt is. 

A Bama értesülése szerint 12-13 diákot vittek el a mentők a Pécsi Gyermekklinikára, mindenkit megfigyelés alatt tartanak, vannak, akik infúziót is kapnak. Egyelőre úgy tudni, senkinek nem lett komoly baja.

A lap megszólaltatta Király Istvánnét, a KLIK komlói tankerületi igazgatóját, aki elmondta, az iskola vezetése őt arról tájékoztatta, hogy amikor a tanárnő észrevette, hogy a diákok rosszul vannak, minden szükséges óvintézkedést megtett, valamint értesítette a mentőket és a gyerekek szüleit is.

Az üggyel kapcsolatban belső vizsgálatot indítottak, ha a tanár felelőssége bizonyítást nyer, rendőrségi eljárás indulhat ellene.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Ez a nő milyen szakos lehet?
Megszagoltat klórgázt a gyerekkel - mire számított?
Még jó, hogy nem hagyta őket fuldokolni!
Feraj49
Nem szagoltatni,zuhanyba kötni ! Kipróbált módszer! Mégis milyen sokan "megúszták" a büntetést a II.VH. bűnösei közül.A tanárnő meg csak ismertetni akart,és nem bűnözni !
nezelodo
Ez is benne lenne a KLIK tanterveiben? Biz Isten, már ezen sem lepődnék meg azóta, hogy láttam egy általános iskolai történelem könyvben a kőszegi zsidók elhurcolásáról készült fotó aláírását, a "Svábok kitelepítése" szöveggel. Legalább a kőszegiek csak felismerik a sanda témacserét? Miért van erre szüksége szeretett vezérünknek?
Tekla
Szokják a gyerekek, hiszen ha beállnak a zuhany alá, ha kinyitják a csapot , ha elmosogatnak, stb. Mindannyiszor ennek a méregnek vannak kitéve.
Mert valami idióta , egyszer régen, azt találta ki, hogy ettől lesz tiszta a víz. Azóta mérgeznek vele bennünket :(
wagabund
Rafkós szülő most kimutattat egy maradandó egészségkárosodást, és az iskola, a tanárnő fizethetnek egy életen át...
van két asztmás gyerek is a szagoltatottak közt.

Gratulálok tanárnő:

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.