Hihetetlen történet jelent meg a Népszabadságban egy 43 éves budapesti nő ellen elkövetett támadásról. Nem csak azért, amilyen brutálisan megcsonkította a támadója, hanem azért is, ahogy az ügyészség eleinte kezelte a történteket. A 43 éves Renner Erika kutyáját akarta otthonról levinni sétálni 2012. márciusában, de amikor kinyitotta a lakása ajtaját egy maszkos férfi támad rá. Megragadta a nyakát, visszalökte a lakásba. Bent megkötözte, majd kábító injekciót adott neki. Levetkőztette, és maró lúgot öntött a nemi szervére, majd egy szőnyegbe csavarta, és otthagyta a lakás padlóján. A nőre később volt férje és új barátja talált rá. Kórházba vitték, életben maradt. A rendőrség a támadással B. Krisztiánt egy nagy budai kórház főigazgatóját gyanúsította meg. A férfi Erika általános iskolai osztálytársa volt, később iwiw-en vették fel egymással a kapcsolatot, és viszonyuk lett. A nő a támadás előtt négy hónappal szakított vele.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Ügyészség, jogállam - orbán módra !!!
human
Jut eszembe. Hogy áll annak a tanárnak az ügye aki sexuális megjegyzéseket tett a diáklányoknak? Akinek az apja az intézmény fideszes igazgatója és anyja igazgató helyettese volt az intézménynek.
hvg.hu/itthon/20160205_szexualis_zaklatas_soroksari_iskola

De miért is történne bármi. Emlékszünk még a fideszes helyi képviselőre, aki nagyon hasonlított egy videón szereplő személyre aki mintha kokaint szippantana egy asztalról. Hogy "ártatlanságát" bizonyítsa hetekig adott vizeletmintát édesapja kórházában. Pedig ennyi idő elteltével a haj és körömmintából lehetett volna kimutatni a kábítószer fogyasztás nyomait.
kkalman
Még csak remélni sem lehet, hogy a tettes elnyeri méltó büntetését. Egy egykori Orbán kormánytag nagybácsival a háta mögött csak röhög a törvényeken, és legfőképp az áldozatán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.