Egy három évvel ezelőtt történt támadás során a tettes lúggal öntötte le egy 43 éves nő nemi szervét. Az életveszélyt okozó testi sértés elkövetésével egy kórház volt főigazgatóját vádolják, aki eddig négy hónapot töltött előzetesben – írja a Népszabadság.

A 43 éves Renner Erika kutyáját akarta otthonról levinni sétálni 2012. márciusában, de amikor kinyitotta a lakása ajtaját egy maszkos férfi támad rá. Megragadta a nyakát, visszalökte a lakásba. A földre teperte, zsineggel összekötözte, a kutyát kivitte a konyhába, majd a nőt combon szúrta kábítóinjekcióval.

A támadó ezután leöntötte lúggal a nő nemi szervét. Az ájult asszonyt szőnyegbe csavarta, majd távozott. A nőre később volt férje és új barátja talált rá. Kórházba vitték, morfiumos kezelést kapott, életben maradt.

Magyarországon ennyire brutális támadást talán még nem követtek el nő ellen

Fotó: Blikk/Grnák László

A bűncselekmény elkövetésével B. Krisztiánt, egy nagy budai kórház akkori főigazgatóját, Renner Erika hajdani általános iskolai évfolyamtársát gyanúsították meg. A férfinak és a nőnek a támadást megelőzően szerelmi kapcsolata volt.

A cikk szerint:

- amikor a nő szakított, a férfi sokáig zaklatta személyesen, és az interneten is,

- megbukott a poligráfos vizsgálaton,

- összeszerelt injekciós tűket találtak a rendőrök B. kocsijának kesztyűtartójában, amiben a nő elkábítására használt anyag maradványa volt,

- a nő lakásában egy madzagdarabon megtalálták a DNS-ét.

B. Krisztiánt – akinek nagybátyja ismert politikus, az első Orbán-kormányban vállalt szerepet – előzetes letartóztatásba helyezték, de 2013 nyarán védője, Bánáti János már arról tájékoztatta a közvéleményt, hogy szabadlábon van.

B. Krisztián négy hónapig volt előzetesben, majd egy magán-egészségközpont orvosaként helyezkedett el.

Egy év elteltével, 2014 júniusában az ügyészség a nyomozás megszüntetéséről és a bizonyítékok kiadásáról, illetve megsemmisítéséről hozott határozatot.

A nő panasszal élt a Legfőbb Ügyészségen, ahol újra elrendelték a nyomozást. 

A panasz benyújtása után (2015. augusztus 14.) fordulatot vett az ügy. Az ügyészség újra elrendelte a nyomozást, és rövid idő alatt elkészült a vádirat is. A tanúk meghallgatásával Mikó Gergely büntetőtanácsa előtt 2016 januárjában a Fővárosi Törvényszéken elkezdődött dr. B. Krisztián életveszélyt okozó testi sértés miatti büntetőpere. A márciusi tárgyaláson, három évvel az eset után, tanúk és szakértők egész sorát vonultatták fel. A perbeszédekre májusban kerül sor, utána megszülethet az elsőfokú ítélet.

További, sokkoló részletek a nol.hu-n>>

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
AZ ORVOS IS ember!-de ez a BOROS KRISZTIÁN EGY MOCSKOS FÉREG-ÉLETFOGYTIGLANT NEKI,DE MÉG AZT IS MEGKÖSZÖNHETI.
Megjegyzem,ott ahol egy baltával gyilkolót maga a miniszterelnök enged szabadon és NEM ÜGY-ott minden megtörténhet!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
evacica
@Levendula: De az igen, hogy el akarták tussolni!
evacica
Én egy ilyen embert eltiltanák örökre az orvosi hivatástól! Emberileg alkalmatlan az orvoslásra az ilyen ember!
KERKA
A nőnek és a férfinak korábban szerelmi viszonya volt.

Egy 5 gyermekes apának miért kell szeretőt tartani? Ennek a gerinctelen féregnek semmi felelősségérzete nincs, sem a családjához, sem a hivatásához. Gané egy ember
Tádé
Öntsék le...
Ez még állati kategóriába sem sorolható.
Istenem! Én brtegként feküdtem abban a kórházban!
Van valakinek egy jó kifejezése, jelzője erre a szörnyetegre.
Az előzetesen a TEK vigyázott rá?
Mert ott azért a "társak" nem olyan elnézőek.
Cicamama55
@bakegya: Teljesen egyetértek! Mint orvos, a Hippokráteszi esküt letette! "Minden erőmmel arra törekszem, hogy megőrizzem az orvosi hivatás tisztaságát és tekintélyét." A legsúlyosabb büntetést érdemli!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.