Ingyenes külföldre irányuló hívást, korlátlan belföldi beszélgetést és SMS-t kínálnak a szomszédos országokban a távközlési szolgáltatók akár pár ezer forintnak megfelelő havi előfizetésért, míg Magyarországon továbbra is sokat kell fizetni az "ingyen percekért" - olvasható a Magyar Idők szerdai számában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cs.n.
40-50 € körül nálunk is lehet korlátlan belföldi hívás és sms, 5 GB adatforgalom, a különbség annyi, hogy külföldre irányuló kedvezmény nincs benne.
wagabund
addig, amíg ekkora az igény a mobilozásra, azt csinálnak a szolgáltatók, amit akarnak... a legjobb a nulla forintos készülékcsomag..mintha cukrot osztanának..

az viszont gondot okoz a szolgáltatóknak,hogy egyre több ember kell az arcpirítónan sok profit megszámolásához..
(ez a monadat némi humort is tartalmaz...)
cs.n.
@wagabund: Mobilnetezés terén is alkalmazkodhatnának az igényekhez, a mai okostelefonok rengeteg adatforgalmat zabálnak, ehhez képest elenyésző mennyiséget raknak a csomagokba. Ha nem elég, rendelj külön. De legalább annyi előrelépés már volt az utóbbi 10 év során (mióta mobilnetet használok), hogy nem kell ráfizetni, ha túllépi az ember a keretet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.