Kiss László ügyéről is beszélt Lázár a csütörtöki Kormányinfón. Csak sikerült kimagyaráznia.

Lázár szerint a kitüntetési törvény kimondja, hogy aki büntetett előéletű és nem mentesült ennek következményei alól, azt nem lehet kitüntetni. A kitüntetési felterjesztéskor a bűnügyi nyilvántartóból mindenkinek kikérik az adatait. Ezt Kiss László esetében is megtették és az úszóedző nem szerepelt a nyilvántartásban, vagyis ilyen alapon nem lehetett visszautasítani a felterjesztést, érvelt a miniszter – írja a HVG.hu.

Kiss László mellett szól a 10 olimipiai aranyérem, ami nagyon komoly dolog

Lázár úgy véli, hogy Kiss súlyos hibát követett el, de azóta megbűnhődött. Hozzátette, a keresztény embereknél nagyon fontos erény a megbocsátás, bár bevallása szerint ő maga nem egy megbocsátó ember.

Lesz, aki megbocsát és lesz, aki nem. Kissnek kell eldönteni, hogy mit akar tenni.

Erkölcsi értelemben azonban nem akart állást foglalni az ügyben Lázár, mert mint mondta, ez nagyon nehéz, és meghaladja az ő képességeit.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
"és meghaladja az ő képességeit." Lázárnak minden meghaladja a képességeit!
Folyik a nagy mosdatás, mosakodás!
persze kapott büntit aminek egy kicsi részét ülte le, ha leülte.
Lehetett volna belőle egy jó bádogos, vagy lakatos. De erkölcsi bizonyítványt honnan szerzett? Az önéletrajzában miért nem írta be? A Wikipédiába miért idén áprilisba írták be? És vajon ki korrigálta? Miért titkolta ennyi évig? És miért hagyták, hogy titkolhassa? Miért kapott amnesztiát? Minek a fejébe? Kinek az érdeke a mostani bombarobbantás? Mit akarnak elfedni?
Miért??? Miért???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tádé
@papa.49: én sem k.l. sem pedig dr.k.gy vonatkozásában nem foglalkoznék az áb. múlttal, ha a konkrét bcs. és ahhoz kapcsolódó tényeket nem kellene feldolgozni.
Továbbra is egyetértek a kiváló SZAKEMBER, dr. Gyurkó Szilva írásában megfogalmazottakkal.
Dr. k.gy.-nek nem kellett volna megszólnia, hacsak nem ez az ára, hogy kiutaztassák Rióba.
Undorító!
Továbbra is nagyon kíváncsi vagyok, hogy a Polgár család, valamint a klub többi tagja felhatalmazta e a nevükben tett nyilatkozatra.
Remélem NEM!
agnes200
Ha mindent meg kellene bocsátani... hú, akkor Magyarországon miért is vannak tele a fegyházak? Miért van egyáltalán Ptk., meg Btk.? Keresztény ember sosem felperes a bírósgágon? És reklamációt sem ír sehová, ha sérülnek az érdekei, igaz? És akkor kinek/minek vezették be a tényleges életfogytiglant ebben a fene nagy keresztény országban?
Alapjaiban sántít Lázár érvelése.
Nil
lehet hogy volt börtönben, de lányokat nem bíztam volna rá soha.
A másik elgondolkodtató- ha KL-nek jár a bocsánat, akkor a többieknek (akik börtönben voltak) miért nem? A keresztényi megbocsátás nem válogat ha jól tudom.
zöldszem
@Nil: A Fidesz szerint, a Bibliában van apró betűs szöveg Tudod:kivéve! Az a fránya apró betűs szöveg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok