Kiss László ügyéről is beszélt Lázár a csütörtöki Kormányinfón. Csak sikerült kimagyaráznia.

Lázár szerint a kitüntetési törvény kimondja, hogy aki büntetett előéletű és nem mentesült ennek következményei alól, azt nem lehet kitüntetni. A kitüntetési felterjesztéskor a bűnügyi nyilvántartóból mindenkinek kikérik az adatait. Ezt Kiss László esetében is megtették és az úszóedző nem szerepelt a nyilvántartásban, vagyis ilyen alapon nem lehetett visszautasítani a felterjesztést, érvelt a miniszter – írja a HVG.hu.

Kiss László mellett szól a 10 olimipiai aranyérem, ami nagyon komoly dolog

Lázár úgy véli, hogy Kiss súlyos hibát követett el, de azóta megbűnhődött. Hozzátette, a keresztény embereknél nagyon fontos erény a megbocsátás, bár bevallása szerint ő maga nem egy megbocsátó ember.

Lesz, aki megbocsát és lesz, aki nem. Kissnek kell eldönteni, hogy mit akar tenni.

Erkölcsi értelemben azonban nem akart állást foglalni az ügyben Lázár, mert mint mondta, ez nagyon nehéz, és meghaladja az ő képességeit.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
lezerjanko eloszor hajtotta le az okos kis buksijat (hogy hasznalhassa azt a rendkivul egyeni, satani alulrol valo felpillantasat), es kozolte, hogy ehhez az ugyhoz o tul kicsi, nem tudja megitelni...Hat nem tudja kimosdatni a szerecsent, hiszen ilyen alapon - ha Kissnek megbocsajtanak, elnezik neki ezt a "kis" ballepeset - akkor MINDENKINEK meg kell bocsajtania, aki hasonlot kovetett el, illetve akinek volt bune a multban, de most jottek csak elo a multjabol a sotet reszletek...
A szexualis bunozesnek sehol a vilagon nincs elevulese: ha a bortonbuntetese utan ujra kijon, es valahol lakni akar, akkor kotelesek a kornyezetet felvilagositani, hogy a kornyekukre egy elitelt szexualis bunozo (esetleg pedofil) fog koltozni! (Legalabbis Uj-Zelandon ez a torveny, es ezt szigoruan be is tartjak!

kiss laszlo egyebkent is 100 eves, ot miert nem kuldik el mar nyugdijba? Birokat, orvosokat sikerult kivonni tomegevel a kozeletbol, vajon kinek volt fontos, hogy kiss a helyen maradjon?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tádé
@papa.49: én sem k.l. sem pedig dr.k.gy vonatkozásában nem foglalkoznék az áb. múlttal, ha a konkrét bcs. és ahhoz kapcsolódó tényeket nem kellene feldolgozni.
Továbbra is egyetértek a kiváló SZAKEMBER, dr. Gyurkó Szilva írásában megfogalmazottakkal.
Dr. k.gy.-nek nem kellett volna megszólnia, hacsak nem ez az ára, hogy kiutaztassák Rióba.
Undorító!
Továbbra is nagyon kíváncsi vagyok, hogy a Polgár család, valamint a klub többi tagja felhatalmazta e a nevükben tett nyilatkozatra.
Remélem NEM!
agnes200
Ha mindent meg kellene bocsátani... hú, akkor Magyarországon miért is vannak tele a fegyházak? Miért van egyáltalán Ptk., meg Btk.? Keresztény ember sosem felperes a bírósgágon? És reklamációt sem ír sehová, ha sérülnek az érdekei, igaz? És akkor kinek/minek vezették be a tényleges életfogytiglant ebben a fene nagy keresztény országban?
Alapjaiban sántít Lázár érvelése.
Nil
lehet hogy volt börtönben, de lányokat nem bíztam volna rá soha.
A másik elgondolkodtató- ha KL-nek jár a bocsánat, akkor a többieknek (akik börtönben voltak) miért nem? A keresztényi megbocsátás nem válogat ha jól tudom.
zöldszem
@Nil: A Fidesz szerint, a Bibliában van apró betűs szöveg Tudod:kivéve! Az a fránya apró betűs szöveg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.