A Miniszterelnökséget vezető miniszter amellett foglalt állást, hogy a vasárnap legyen munkaszüneti nap.

Lázár János csütörtöki sajtótájékoztatóján közölte, hogy tudomásul veszik a Kúria döntését, ami megnyitja a szocialisták előtt az aláírásgyűjtés lehetőségét.

Kifejtette, hogy az ezzel kapcsolatos vitát még le kell folytatni a Fideszben, ő maga azonban azok közé tartozik, aki ellenzi, hogy vasárnap dolgoznia kelljen több 10 ezer embernek. Jó, ha ezt a társadalom megvitatja – jegyezte meg.

A tárcavezető kitért arra, hogy a vasárnapi boltzárral párhuzamosan folyamatosan nő a kiskereskedelmi forgalom és az ágazatban foglalkoztatottak aránya.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vonotok
Tudod Jani, ha Én is minden nap öltönybe és nyakkendőbe járnék dolgozni biz isten én sz...k bele, hogy a melós mikor vásárol.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hari
Már VI Lenin megmondta: mindenki a képességei szerint... A miniszter úrnak ennyire futja, meg söpörjön először a saját háza táján, ébredjék fel az amnéziájából, emlékezzen arra, hogy ki is volt, aki a Miniszterelnökségen -törvény ellenében- a napi munkaidőt 12 órára emelte, hangoztatva, hogy aki ott dolgozik az szolgálatot tesz...
Pestilence
Engem baromira nem érdekel, hogy Lézerjani mit tart jónak.
Minden csütörtökön ugyanaz a kérdés dühit: Ki ez az ember, aki minden héten megmondja, hogy mi lesz?
Egy alkalmazottunk, akinek az a dolga, hogy minket szolgáljon, nem valami hadvezér, aki hetente kiadja a parancsokat és kész tények elé állitja az országot mindenféle témában.
Teszi mindezt a bicskanyitogató, arrogáns mosolyával.
Nyilván azért mindig ilyen jókedvű, mert tudja, hogy a hülye nép hagyja szivni a vérét, sokan ráadásul önként és dalolva.
mariaberta
Könnyű annak, akinek a bevásárlásait házvezetőnő, netán "hivatalos megnevezéssel CSELCSI végzi tán nem is egy, van szakácsnő, mosónő stb.
De aki egész héten dolgozik, egyedül látja el a háztartást, gyerekeket nevel, örül ha nem este kell vásárolni menni. Az este ugyanis egyéb munkákat kell végeznie. Lázár Úr,,, nézzen már le a földre. És ne Ön és társai írják elő, hogy vasárnapomat mivel töltsem. Vásárlás helyett nem megyek templomba, csak mert Önök ezt írnák elő.
panellproli
Na majd a népszavazás után fröcsögjön a szemete.
Feraj49
Na és a papoknak szabad vasárnap misézni ? Neki meg az a munka "kedves János" ? Úgye kilóg a lóláb !!!???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.