A DK újra cenzúrát emleget. Az ellenzéki párt arra reagált volna, hogy a csütörtökön megjelent Heti Válasz szerint egy olyan szaúdi üzletember vette meg az Orbán Viktor vejéhez köthető cégtől a volt Postabank-székházat, akit 2008-ban a tíz legkeresettebb gazdasági bűnöző közé soroltak. Vadai Ágnes alelnök erre közleményt adott ki, amelyben jelezte, a DK kezdeményezi, hogy azonnal üljön össze a parlament nemzetbiztonsági bizottsága. Vadai Ágnes szerint a nemzetbiztonsági bizottságnak kell megvizsgálnia, hogy a miniszterelnök „családi üzelmei veszélyeztetik-e Magyarországot, valamint, hogy a miniszterelnök családja juthatott-e olyan pénzhez, amely a nemzetközi terrorizmusból származhat.”Az MTI jelezte, hogy a párt „DK: Orbán családja terrorista-barátokkal üzletel” című közleménye az Országos Sajtószolgálat Szabályzatának 14. 3. és 14. 10 pontjaiba ütközik, ezért azt nem adja ki, amiért a szabályzat 15. pontja értelmében “semmilyen felelősséggel nem tartozik”.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Egymás között bótolnak a szarjancsi gengszterek ! Eljön az az idő, amikor szégyen és hátrány orbánc vejének lenni !
bakegya
Egyáltalán,hogy kerül a tiborc kezére a POSTABANK ÉPÜLETE?-aztán most vágatta ki a fákat a JÓZSEF NÁDOR TÉREN,mondván oda is egy mély garázst piszkítanak a jövendő TIBORC EXKLUZÍV SZÁLLODÁJA KISZOLGÁLÁSÁRA-és nem más lesz az mint a VOLT PÉNZÜGY MINISZTÉRIUM PATINÁS ÉPÜLETE milliárdokért elköltöztetve,állampénzen-aztán a TUDOMÁNYOS AKADÉMIÁRA IS SZEMET VETETT MÁR AZ ORBÁN-TEKNŐS MAFFIÁJA...MATOLCSY CSALÁDI PÓTLÉKA UTÁN...MOST MÁR ENNEK A KIS POLIPNAK IS SZBAD KEZE VAN A TERRORVESZÉLY KÖZEPÉN???(Jut eszembe a VELLAI mennyit csücsült már,aztán lófingot se lopkovickodhattak ehhez a tiborcékhoz képest)orbán itt a főrendész-nem a műfejét kellene rugdalni hanem a valagán a vörössegfoltot becélozni a pereputtyot se kímélni,mert azok se kímélnek maguktól,mészáros mangalica föld és vasutépítő zseni,mint a vén agresszor győző,már turai sódert etet a NÉPPELVörösbárók ezek mind.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.