Élesen kikelt az áldozathibáztatás ellen a szocialisták volt elnöke. Lendvai Ildikó, az MSZP volt elnöke is megszólalt azzal kapcsolatban, hogy kiderült: Kiss László az 1960-as évek elején börtönben ült, miután harmadmagával megerőszakolt egy védekezésre képtelen nőt. A politikus a Facebookon azt írta: a mai Kiss Lászlóról nincs véleménye, nem zárja ki annak lehetőségét, hogy az emberek változhatnak és vezekelhetnek. Gyalázatnak nevezte ugyanakkor, hogy vannak, akik a mai Kiss Lászlóról úgy akarják „lemosni a sarat”, hogy azt az áldozatra kenik. Lendvai szerint elég az olyan kijelentésekből, mint hogy „kihívóan viselkedett”, vagy „szeretett szeretkezni”. Nemcsak azért, mert ez halottgyalázás, hanem azért is, mert ezzel az erővel az is bocsánatos bűn lehetne, ha egy úszóedző vízbe fojtja tanítványát, mondván, „szereti a vizet”. A volt pártelnök utalt arra: a Parlamentben is voltak olyan hangok, hogy „az asszonyt azért verik, mert nem szül elég gyereket és túl emancipált”. Az...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ahogy most elohoztak ezt a mocskos ugyet, es meg azt is probaltak emlegetni - igaz, nem a leghangsulyosabban, de megtettek - , hogy a holgy, akivel az eroszak tortent, szerette a szexualis eletet, es kihivo is volt a magatartasa - szoval ez az egesz hirtelen valo kiteregetes nem johetett mas mocskos agyabol, mint a habony-finkelstein duo vegtelen lelemenyes, mocskos fantaziajabol.
Raadasul meg lehet mindannyiuk orome - kisse, gyarfase, meg a tobbi , kiss mellett kiallo sz@r alake, - , hogy az emlitett holgy mar semmit sem tud felhozni sajat vedelmere, hiszen elhunyt.
Halottak, magukat megvedeni nem tudo emberek bemocskolasaban a fide$$ vegtelen sokoldalu lelemennyel tud elni: remelem, amikor majd az o ugyeiket targyaljak, akkor az nem lesz legbolkapott vadirat, csupan a gusztustalan mukodesuk szigoruan vett bunlajstroma, es nem lesz, aki adjon nekik barmilyen kiskaput se (mert akkor mar orban is remelhetoleg a borton feneken kuksol majd)
mariaberta
Eddig Biszkú volt műsoron, most Kiss László. Meddig még? Illetékeseknek meg lett az örömük, még mire vágynak?
Bercifiu
@mariaberta: Csak addig, amíg van mit ellopni, s azt el kell tussolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok