Attól azonban még nehezebb eltekinteni, hogy az eset megítélése, illetve magának a helyzetnek a megítélése miként csapódott le az úszók vezetőségében. Gyárfás például, aki valahogy nem érezte morálisan problémásnak az esetet, és azt, hogy fiatal lányokat bíztak a szakira, alighanem kiírta magát az úriemberek klubjából. De alighanem az sem használ a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) megítélése tekintetében, hogy Gyárfáson kívül az edzőbizottság is kiállt Kiss megkímélése érdekében. Aminél még a per újra kivizsgálása melletti kardcsörtetés is jobb lett volna talán. S persze eközben csak ott lebzsel egy másik kisördög is. Vajon mit akarnak sutyiban elintézni a hatalom oltáránál, hogy ennyire el kellett vinni a média figyelmét az egyik irányba. Tipp gyanánt: a szükségállapotos alaptörvény-hekkelésről például aligha mondott le véglegesen a hatalom.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Akárcsak a még pozícióban lévő volt ügynököket sok mindenre rá lehet venni egy olyan embert akinek papírja van arrról amit valamikor elkövetett. Egy tisztességes ember nem bírta volna ki (mivel nagyon sokan tudtak az ügyről), hogy ne tisztázza magát azért, hogy ne tudják megzsarolni. Annak, hogy most nem zsarolták, hanem lebuktatták nyílván a figyelemelterelés áll a hátterében.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...valakinek nagyon az útjában állhatott...
bzoli
@nemkati: Szerinted nem volt erőszak? És ezek a kis "aprócska" mozaikkockák a jogerős ítéletből a te olvasatodban mire utalhatnak??? Olvass kicsit. És próbálj gondolkodni.

www.blikk.hu/sport/egyeni/kiss-laszlo-a-nemi-eroszak-utan-hazugsagra-akarta-ravenni-tarsait/h3v7f4x
nemkati
@bzoli: Nem állítottam azt, hogy nem volt erőszak. Az ilyen-olyan hírek és nyilatkozatok alapján mondtam azt, hogy nem tudom, volt-e. És hogy remélem, ha lesz perújrafelvétel, akkor kiderül. Soha nem védenék senkit, aki egy ilyen szörnyű bűncselekményt elkövet.
GeoCravker
@nemkati: koncepciós ügy azért nem valószínű, mert ha vki ismeri a kádárizmust, vagy csak belegondol a koncepciós per lényegébe, akkor az a félreállításról, megtörésről szól. Kisst sem nem törték meg, sem nem állították félre. Még szimplán beszervezni is elég lett vna kevesebb is

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok