Zsarnokká vált az egykori csóró roma gyerek: Orbán Viktort nem segítik többé hatalomra a cigányok, mert szerintük szemen köpte saját fajtáját. Nyílt levél Kedves Roma Testvéreink! Mi, akik ezt a levelet aláírtuk együtt és külön-külön is kifejezésre juttatjuk, hogy elegünk van a mai magyar kormányból és különösen annak vezetőjéből, Orbán Viktorból.

Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Ez az Orbáncigányozás már nem a címzett becsületét sérti hanem az íróét. Annak szégyen aki úgy próbálja magát művelt embernek bemutatni, hogy másokról hazugságokat ír.
...szar lehet annak aki csak így tud villogni...
kakaósbögre
én nem cigányozom az Orbánt.a cigányok-hozzá képest-rendes,tisztességes emberek.
Cicamama55
E cikknek, levélnek a hitelességéről nem vagyok meggyőződve, de én is azt gondolom, hogy Flórián kezét csak azért szorongatják, mert egy biztos szavazó tábort meg tud mozgatni egy kiló krumpliért, egy tál lencsééért...Az elmúlt szavazások előtt szerte az országban ilyen célzatú megvendégelésekről lehetett megbizonyosodni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.