Nem a hatvanpusztai majorság az egyetlen hely Felcsút környékén, ahová elvonulhat a miniszterelnök és családja – írja a Magyar Narancs. A hetilap szerint az alcsútdobozi Rézhegyen egy örökpanorámás, gyönyörűen kialakított nyaralóban is látták már többször Orbán Viktort és feleségét a közelben élők. A panorámás házat a földhivatali nyilvántartás szerint Mészáros Lőrinc vásárolta meg évekkel ezelőtt, majd a 3800 négyzetméternél valamivel nagyobb teleket és rajta az épületet 2013-ban eladta Orbán Győzőnek. A Magyar Narancs szerint Orbán Viktor apját nem látták a helyiek a környéken, magát a miniszterelnököt – továbbá a vélhetően őt védő TEK-eseket –, illetve Mészáros Lőrinc embereit viszont igen – utóbbiak a közelmúltban is gondozták a ház környékét. Legalább négy profi kamera pásztázza a rézhegyi villa környékét. Orbán Viktor a héten azt állította, hogy Mészáros Lőrinc nem a strómanja, és azt is, hogy ő nem egy vagyonos ember.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Még 1 csepp a pohárban na de melyik lesz az utolsó?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@papa.49: Csak hasonlatnak szántam, de valami alapja lehet...
papa.49
@eugen4402: Erre mondják ,,szarva közt a tőgyét,, ez biztosan így is csinálja a csutifélkegyelmű))))))))))
eugen4402
@papa.49: Hűűű, de jó tippet adtál. A felcsúti stadion mellé kellene építeni egy arénát is, ahol minden héten bikaviadalokat lehetne rendezni. Több néző lenne, mint a focimeccseken, pláne ha kezdetben, amíg nincs elég bika a tarsolyban, a Mészáros mangalicáit engednék be a torreádorok közé, és látványos tánc közben kezdetét venné a disznóölés, miközben a pikadorok többször megjegyeznék fennhangon: "Olló!" (Vagy "ollé"?) :-)
papa.49
@eugen4402: Még jobb ötlet tavat csinálni a stadion mellé, és cápákat betelepíteni, minden héten a leghülyébb fütyiszes lenne a cápaeledel)))))))))))
human
@eugen4402: Ki ellenőrzi, hogy Andy Vajna kaszinóiban ki mennyit nyer? Senki. Még csak a kockát sem kell eldobnia a politikusnak. Csak bemegy egy üres táskával és kijön egy telivel. Oszt azt mondja nyerte.
eugen4402
@human: Igazad van, minek bonyolítani a folyamatot, amikor ilyen egyszerűen meg lehet oldani...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.