Nem a hatvanpusztai majorság az egyetlen hely Felcsút környékén, ahová elvonulhat a miniszterelnök és családja – írja a Magyar Narancs. A hetilap szerint az alcsútdobozi Rézhegyen egy örökpanorámás, gyönyörűen kialakított nyaralóban is látták már többször Orbán Viktort és feleségét a közelben élők. A panorámás házat a földhivatali nyilvántartás szerint Mészáros Lőrinc vásárolta meg évekkel ezelőtt, majd a 3800 négyzetméternél valamivel nagyobb teleket és rajta az épületet 2013-ban eladta Orbán Győzőnek. A Magyar Narancs szerint Orbán Viktor apját nem látták a helyiek a környéken, magát a miniszterelnököt – továbbá a vélhetően őt védő TEK-eseket –, illetve Mészáros Lőrinc embereit viszont igen – utóbbiak a közelmúltban is gondozták a ház környékét. Legalább négy profi kamera pásztázza a rézhegyi villa környékét. Orbán Viktor a héten azt állította, hogy Mészáros Lőrinc nem a strómanja, és azt is, hogy ő nem egy vagyonos ember.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Még 1 csepp a pohárban na de melyik lesz az utolsó?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Mészáros megvette, majd eladta Orbánnak. Nem lenék meglepve, ha Mészáros ezt is kibérelte volna Orbántól. A majorságnál is így trükköztek.
papa.49
Kár volt néki a napra kiállni azzal, hogy semmije sincsen, a végén kiderül a disznóság úgyis))))))))))))
JAJMÁR
Na igen, és azt is állította, hogy ő nem hazudik :)
Hellcat
Még 1 csepp a pohárban na de melyik lesz az utolsó?
Kutyuska
Akkor állna elő érdekes helyzet, ha a nemzeti gázszerelő feldobná a talpát és az örökösök úgy döntenének, ők a jogos tulajdonosai az összes ingatlannak, földnek, ami papíron a gázszerelőé.
Megnézném a nem vagyonos ember fejét akkor.
human
@RonaGyuri: Én sem állítottam. Csak egy nagyon bizonytalan üzletember. Mindig az eladás után jön rá, hogy csak kell neki az a birtok és minden pénzt megér neki visszabérelni Orbánéktól. Nem is értem, hogy egy ilyen bizonytalan, sorozatosan rossz üzletet kötő ember, hogy lehet ilyen sikeres vállalkozó. Nem értem, nem értem. Talán egyszer majd egy független bíróság elmagyarázza.
Kutyuska
Azokon az ingatlanokon pedig Orbánnak osztoznia kell testvéreivel, amelyek az apja nevére kerültek. Azt is megnézném, hogyan csinálná ki a testvéreit az örökségből a fél-ázsiai miniszterelnök.
namihami
Ne irigykedjetek. Valahol csak tengetni kell azt a néhány napot, amikor látogatóba megy a világ vezető politikusaihoz, akik büszkék és boldogok, hogy a Vezénylőnk egyáltalán leereszkedik hozzájuk.
Én erről az újabban kiderült, "nem az enyém" nyaralójáról csak a rácsokat, a smasszerokat, a magas kerítést és az őrtornyokat hiányolom. Némi hosszadalmas bennlakással kombinálva.
JAJMÁR
@Kutyuska: Orbán Győző a tulaj. A lőrinc megszerzi, majd valahogy mégis másé lesz, ő meg visszabérli. A földtulajdoni és egyéb okiratok is érdekesen lehetnek megfogalmazva.
Kutyuska
@human: Még fel kel nőnünk a nagyokhoz, hogy megértsük a stratégiájukat. Ezért is nem vagyunk milliárdosok, mert még nincs az a tudás a birtokunkban, amely a nemzeti strómannak.
namihami
Bocs., rosszul fogalmaztam: ...amikor ÉPPEN NEM látogatóba...
human
@Kutyuska: Ezért van ott Orbánnak Pintér Sándor az őrzővédő birodalmával és a rendészeti államtitkár aki III/II tisztként dolgozott az átkosban. Ügyelnek ők arra, hogy senkinek eszébe se jusson butáskodni.
Kutyuska
@JAJMÁR: Persze, de érzésem szerint van ott olyan vagyon is, amely most még papíron Mészárosé. Azért gondolj bele, amikor apuka örök nyugovóra tér, milyen marakodás lesz az örökség miatt.
Aki Én
@Kutyuska: Teljesen kizárt, hogy erre ne gondoltak volna. Valami hihetetlenül meggyőző, abszolút életszerű dolgot tudok ezekről elképzelni, mint egy végrendelet, amiben mindent a nemzethős orbánra hagy pusztán tiszteletből. Mert hogy a látszatra sem adnak már.
JAJMÁR
@Kutyuska: 09:18 Hacsak nem történik még előbb valami. De jobb későn, mint soha :)
human
@Kutyuska: Én már korábban is javasoltam itt a fideszeseknek, hogy Mészárossal le kellene váltani Orbánt, mert Mészáros azért mégis csak 6 év alatt pár milliós bevételű vállalkozásából tudott milliárdos hasznot hozó vállalkozást építeni.
Kutyuska
@human: Ez könnyen meglehet, de a nemzeti gázszerelő családja is megszerette a jót, a gazdagságot, nem egyszerű ám alább adni. Nem biztos, hogy mindenkire rá tudnak ijeszteni Pintérék. Lesznek itt még számunkra nagyon szórakoztató történések.
Kutyuska
@human: Jó ötlet, nem is értem, miért nem jutott már régen eszébe a Fidesz-KDNP-nek. Sokkal kreatívabb, tehetségesebb, mint Orbán, a keze alatt a leggazdagabb ország lehetnénk.
eugen4402
@human: Van egy halvány elképzelésem Orbán gazdasági sikereire. Ő nem bizonytalan, tehetségtelen üzletember, hanem egy kivételes képességű szerencsejátékos. Játékfüggő, aki egyszerűen nem tud létezni póker, vagy rulett nélkül, és megengedheti magának, hogy amit nyer, azt zsebreteszi, ám ha veszít, azt leírja közpénzekből...
eugen4402
@papa.49: Csak hasonlatnak szántam, de valami alapja lehet...
papa.49
@eugen4402: Erre mondják ,,szarva közt a tőgyét,, ez biztosan így is csinálja a csutifélkegyelmű))))))))))
eugen4402
@papa.49: Hűűű, de jó tippet adtál. A felcsúti stadion mellé kellene építeni egy arénát is, ahol minden héten bikaviadalokat lehetne rendezni. Több néző lenne, mint a focimeccseken, pláne ha kezdetben, amíg nincs elég bika a tarsolyban, a Mészáros mangalicáit engednék be a torreádorok közé, és látványos tánc közben kezdetét venné a disznóölés, miközben a pikadorok többször megjegyeznék fennhangon: "Olló!" (Vagy "ollé"?) :-)
papa.49
@eugen4402: Még jobb ötlet tavat csinálni a stadion mellé, és cápákat betelepíteni, minden héten a leghülyébb fütyiszes lenne a cápaeledel)))))))))))
human
@eugen4402: Ki ellenőrzi, hogy Andy Vajna kaszinóiban ki mennyit nyer? Senki. Még csak a kockát sem kell eldobnia a politikusnak. Csak bemegy egy üres táskával és kijön egy telivel. Oszt azt mondja nyerte.
eugen4402
@human: Igazad van, minek bonyolítani a folyamatot, amikor ilyen egyszerűen meg lehet oldani...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.