Tavaly az Európai Unió lakosságának 8,2 százaléka, körülbelül 41 millió fő élt súlyos anyagi nélkülözésben, köztük 1,878 millió magyar – olvasható az Eurostat csütörtökön közzétett jelentésében. Ahogy az unió egészében, az elmúlt években Magyarországon is csökkent a súlyos anyagi nélkülözésben élők száma/aránya. Az uniós ráta 2009-ben volt a legmagasabb, amikor megközelítette a 10 százalékot (9,9 százalék), 2013-ban 9,6, 2014-ben 9,0 százalék volt. A súlyos anyagi nélkülözés közepette élők aránya Magyarországon is csökkent, de a ráta az elmúlt években rendre meghaladta az uniós átlag kétszeresét: 2013-ban 27,8, 2014-ben 24,0, 2015-ben 19,4 százalék volt.

Forrás: kamaraonline.hu
Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
A cikkből nem derül ki, hogy mely országok állnak az 1.2.3. helyen.
bakegya
CSALÁDBARÁTSÁGBÓL viszont jól teljesítünk. Rasikának és pasijának, a saját lábon állásaira, mészáros -és mészárosné akadémikussoló tereptraktoraira,de még a jól szolgáló anikó bárónénak is aki rezzenéstelen mosollyal koszorúzza Alijev diktátor sírját is.
MÁR MEGINT HAGYJA KICSINÁLNI MAGÁT EZ A BIRKA NÉP!
papa.49
Majd mindjárt kipenderedik a hülyekisbence, vagy a pipaszárlábúgunárnyakúgarincsa, és elmondja hogy nem jó az eredmény, NEKIK, hát persze, mert nem a HAZUGSÁGOKAT mondja, mint ők!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.