Az Együtt folytatja Orbán Viktor eltitkolt vagyonának földerítését: a párt újabb közérdekű adatigényléseket ad be, miután kiderült, hogy az Orbán-dácsa szomszédságában Mészáros Lőrinc megbízásából földet vásárló ügyvédet 180 milliós MÁV-szerződésen keresztül pénzelik. 

Mint ismert, az Együtt a székesfehérvári földárverés után közérdekű adatigénylésben fordult a MÁV Zrt.-hez, hogy kiderítsék, milyen szerződéseken keresztül fizetik a Mészáros Lőrincen keresztül feltehetően Orbán Viktor nevében eljáró, a hatvanpusztai Orbán-dácsa szomszédságában fekvő földekre sikerrel licitáló ügyvédet, dr. Vörös Józsefet.

Az adatigénylésre meglepő és érdemi válasz érkezett, dr. Vörös Józseffel a MÁV Zrt. 2015 őszén 3 év határozott időre kötött szerződést különböző feladatokra. A szerződés szerint az éves keretösszeg 50 millió forint plusz áfa, plusz 20 százalék opció, tehát könnyen kiszámolható, hogy Orbán Viktor miniszterelnök gyerekkori barátja három év alatt akár nettó 180 millió forint megbízási díjat is kaphat a MÁV Zrt-től.

Az Együtt szerint ezek a szerződések arra szolgálnak, hogy Vörös strómanként tett szolgálatait ezeken keresztül fizesse meg Orbán Viktor.

Az Együtt folytatja Orbán Viktor eltitkolt vagyonának földerítését: a párt újabb közérdekű adatigényléseket ad be, hogy kiderüljön: a MÁV-csoport más cégeinek is dolgozik-e Orbán barátja ügyvédként, és ha igen, ott mennyit zsebel be.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
Egymás után derülnek ki az aljas dolgok,hogy szórják a milliárdokat sanyargatják a népet miközben a rajtunk élősködők dőzsölnek.Nem az a baj,hogy ők mindent megtehetnek mert a törvény nem vonatkozik rájuk.A probléma,hogy jótékonykodnak holott annyi szegény család van aki egyik napról él a másikra.Ezt kellene megoldani nem a vajdaságba a milliárdokat adni.A miniszter is a futbal hóbortját lejjebb vehetné.Már gondolhatna Magyar népre is.
www.youtube.com/watch?v=SM8aqWRdczM
Toby
Bakondit és Papcsákot anno, mint "állandó igazségügyi" pártügyvédeket szépen megfutatták, most jönnek a haverok ügyvédjei !
kukac50
Mennyi adót szokott fizetni Mészáros Lőrinc?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.