Az eddigi legnagyobb, országos közoktatási sztrájkra kerülhet sor szerdán a Pedagógusok Szakszervezete szervezésében. A hvg.hu folyamatosan közvetít az eseményekről, ebben olvasóink is segíthetnek, ha megírják, mi a helyzet gyermekük iskolájában vagy óvodájában. Üzeneteiket várjuk az [email protected] címre.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Nagyonhülyekisbence nem fenyegetni kell hanem tudomásul vennetek, az embereknek kezd kinyílni a szeme, és látják, hogy a tömény hazudozáson kívül egyébre nem vagytok képesek, akár el is takarodhatnátok a nátháspichába!!!
Toby
" Bírók is csatlakoznak a sztrájkhoz

Tárgyaláson kívül is fekete talárt viselve fejezik ki szolidaritásukat a sztrájkolókkal a bírók, legalábbis erre szólítja fel az Egyéni Függetlenség és Felelősség Fórum azon tagjait, akik elégedetlenek a bírói szervezet jelenlegi feudális működésével.

"A bírói hivatás gyakorlásának alapvető lélektani (munka)feltételei, az egyéni bírói függetlenség megőrzését is követeljük" – írják közösségi oldalukon az Egyéni Függetlenség és felelősség Fórum alapítói, Szepesházi Péter és Ravasz László." (hvg.hu)

Kíváncsian várom !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.