Erkélyt biggyesztenek a tervezett miniszterelnöki dolgozószoba elé a Karmelita kolostorra. Műbalhé vagy műemlékvédelmi apokalipszis? ITTHON VILÁG GAZDASÁG KULTÚRA PUBLI BUDAPEST FOTÓ VIDEÓ ROSTA ELŐFIZETÉS ÜGYFÉLSZOLGÁLAT KÖNYVEK RENDEZVÉNYEK Orbán új erkélye - nincsenek illúzióink Orbán új erkélye - nincsenek illúzióink Dunára néző erkélyt kezdtek építeni a Miniszterelnökség épületének kiszemelt Karmelita kolostoron, szúrta ki a 444 egy építészek által látogatott internetes fórumon. Nagy leleplezés nem történt, hiszen az erkély már látható volt azon a maketten is, amelyet a kolostor felújítás utáni állapotáról és a mellé tervezett új irodaépületről alkotott a beruházást tervező Zoboki Gábor építészirodája néhány hete a Magyar Építőművészek Szövetségének székházában.

Forrás: valasz.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KERKA
Remélem, majd onnan nézi a hulló csillagát:))
KERKA
Remélem, majd onnan nézi a hulló csillagát:))
wagabund
a firkász meg olvassa el, mielőtt entert nyom...
Pálinkafőző Rézüst
@wagabund: fura, de amikor entert nyomtam, nem volt benne a nagybetűs rész! Magam sem értem...De te mint főtudor, meg tudod magyarázni? :O :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.