A Fidesz frakcióvezetője szerint az MSZP már 2007-ben is azzal foglalkozott, hogy egymillió kínai betelepítésével orvosolja a demográfiai problémát, a párt a migrációs válság kezdete óta bevándorláspárti és semmilyen olyan intézkedést nem támogat, amely a probléma elhárítását szolgálja.

Kósa Lajos a pénteken, Budapesten tartott megbeszélést követően tartott sajtótájékoztatóján kérdésre válaszolva úgy fogalmazott: kínossá vált az MSZP álláspontja a migrációs kérdésben, az ellenzéki párt ezért inkább távol maradt a terrorfenyegetettségről szóló többpárti egyeztetésektől.

Kósa Lajos kifejtette, az MSZP már 2007-ben is azzal foglalkozott, hogy egymillió kínai betelepítésével orvosolja a demográfiai problémát. A magyar baloldal ebben a kérdésben is "teljesen együtt mozog" az európai baloldallal, hiszen utóbbiak is azért bevándorláspártiak, mert úgy gondolják, így lehet kezelni a munkaerőhiányt, annak ellenére, hogy a kontinens több országában is drámaian magas a fiatalok munkanélküliségi aránya – fejtette ki a frakcióvezető. Kiemelte, a Fidesz ezzel semmilyen formában nem ért egyet, ugyanis bebizonyosodott, nem igaz, hogy a tömeges bevándorlás nem rejt terrorkockázatot.

A terroristák ugyanis a migrációs hullámot felhasználva kerültek az unióba – fejtette ki Kósa Lajos, aki szerint ezt már a szocialisták is látják, kínossá vált álláspontjukat pedig nem hajlandók vállalni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Hogy az anyádba tudná az MSZP nyakunkra hozni a migránsokat te idióta?
vadnarancs
Igazad van Lalikám! Csak az jöhessen be, aki fizet is érte a zsebetekbe mi?
Kovács Béla
Figyelj vadmálna, az idén már másodszor kell újranyitni az idei költségvetést, a többletbevételek elhelyezése miatt.
-Miről hantázol hát?
volvós
kupaklala !! Mást kellett volna a nyakatokra hozni a migránsoknak
például egy jó erös kötelet !!!
Macskaszem
Hogy az anyádba tudná az MSZP nyakunkra hozni a migránsokat te idióta?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.