Csak Simicska ne nyerjen – ez is lehetne a mottója annak a fővárosi reklámpiaci tendernek, amely jelenleg is zajlik. A Metropol kiszorítása, a hirdetőoszlopok ledöntésének kísérlete után újabb támadás indult az Orbán Viktorral szembefordult vállalkozó ellen: a Népszabadság információja szerint most a BKV írt ki testre szabott közbeszerzést.

Tűzzel-vassal üldözi Simicskát a hatalom

Jelenleg a villamosok – pél­dául a Combinók –, a buszok, a trolibuszok és a HÉV-szerelvények olda­laira a Publimont Hirdetésszervező Kft. helyez ki reklámokat. A BKV adatai alapján ezeket millió­nyi utas láthatja naponta többször – nem beszélve a járókelőkről –, vagyis értékes felületről van szó, amit a reklámozók szívesen bérelnek ki. A Publimont az Orbán Viktorral tavaly februárban nyilvánosan szembefordult nagyvállalkozó, Simicska Lajos érdekeltségébe tartozik, a közterületi reklámpiacon tevékenykedő cégcsoportjának zászlóshajója.

A közbeszerzési kiírás szövegét tekintve a Publimont-nak csekélyek az esélyei. A BKV ugyanis rendkívül részletesen szabta meg a feltételeket. Alkalmatlan az a pályázó, amelyik „nem rendelkezik városi közösségi közlekedési hálózatban” legalább négyszáz, 8–12 négyzetméteres óriásplakáttal. A vállalat még azt is kikötötte, hogy ezeknek a plakátoknak lehetőleg a metróállomásokon kell lenniük. Bár a Publimont-nak – a honlapja szerint – összesen nyolcezer óriásplakátja van, ezek közül alig több mint 30 található a BKV állomásain.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Leszarom. Simicska hozta létre azt a milliárdos háttérgazdaságot amiből Orbán megvásárolta a htalmát.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@justhpeter: Amin meglepődtem, hogy visszafogott jogász is úgy nyilatkozott, hogy szerinte demokratikusan nem lehet leváltani Orbánt és Polt Pétert, kitakarítani a NAV-ból a pártkatonákat, visszavenni Mészárostól és a többitől a megszerzett százmilliárdokat.
verum
@human: - ezt már sok évvel ezelőtt a néhai Ranschburg Jenő is megmondta.
világlátó
@verum: @human: Egyetértek véleményetekkel. Nem is lehet és kell ehhez hozzátenni.
justhpeter
A nyomor nem hagy sok választást a népnek.
prime777
@Borsodi: "Siimicska kitudná csinálni Orbánt?Akkor terítse ki a lapjait amíg nem késő.Lehetne a megmentőnk"
Ébredj fel!
Igen kitudná csinálni, csak akkor feltehetően ő is kapna ugyanannyit ,hanem többet mint Orbán.
Simicska soha nem fog ez miatt Orbán ellen fordulni Isten igazából.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok