Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője csütörtökön egy Facebook-bejegyzésben tette helyre a parlamentből kitiltott újságírókat.

Drága, selfie botra szerelt okostelefonnal hadonászó parlamenti "sztárújságírók",

Szerintetek miért nem készülnek ilyen sajtószabadsági stílusbravúrok (poénkodó kérdéseket az orra alá motyogó "újságíró" a parlamenti folyosón koslat a képviselő mellett) az amerikai, a francia, a német, az angol vagy a spanyol parlamentben?

Mert TILOS azokban a parlamentekben (is!) a sajtómunkásoknak mérgezett egérként össze-vissza kószafaszálni a törvényhozás épületében. Az arra kijelölt helyen kérdezhetik a képviselőket, máshol meg nem.

Ennyi.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kkalman
Te agyatlan twitterhuszár! A nyugati demokráciákban azért nem "kószafaszálnak" az újságírók össze-vissza a törvényhozás épületében, mert a politikusok a sajtó rendelkezésére állnak, és válaszolnak minden kérdésre, veletek ellentétben. Nálunk úgy kell levadászni egy képviselőt, vagy minisztert, aki jó esetben csak makogni tud, de sokszor még azt se.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Ha legalább megközelíthetné azt a szintet, amit a vele szemben állók már birtokolnak !
Toby
Te dajcslóf*sz ! A nyugati, valódi demokráciákban, nem lehajtott fejjel menekülnek a szarházi luxuspatkányok az újságírói kérdések elől !
süsüasárkány
Nagy takarítás kell!
Ezzel a trágyával már is lehet kezdeni.
Kedves MTK-sok hogy tűritek meg ezt a
sz.r jankót.
Zavatjátok el az összes támogatójával.
advocat
Végül is nem mindegy, hogy hol és mire nem válaszolnak. Épkézláb mondat még nem hangzott el Tamáskám! Nektek meg ennyire futja. csak komcsizni tudtok, meg gyurcsányozni. Ennyi a tájékoztatótok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.