A Bors jól hangzó információja szerint Orbán Viktor azt szeretné, hogy a Fradi és a Videoton rendszeres résztvevője legyen a Bajnokok Ligája csoportkörének, ezért a mostaninál is több pénzt terelne a két csapathoz, 10-10 milliárdosra felpumpálva a költségvetésüket. Ezzel megháromszorozná a két csapat rendelkezésére álló pénzét.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Mikor Orbán szomorú, elmegy elkölteni pár tízmilliárdot és máris jobban érzi magát.
Borsodi
Még most se azon van,hogy az emberek boldogulhassanak,emelné a fizetéseket,nyugdíjat,korszerűbb kórházakra költene.Tízmilliárd a Fradinak! Aki ezt támogatja az hazaáruló! Most hol van az MSZP.?
adrenalink
Szegény Puskás Öcsinek a "Kis pénz, kis foci, nagy pénz, nagy foci" mondása magyar viszonylatban nem érvényes! Erre egy év alatt az agyon ajnározott csapatát nézve, hogy hogy nem jött rá ez a focibuzeráns? Nemzetközi viszonylatban kevés a pénz, és a min.elnöki akarat, focizni is tudni kéne...
RonaGyuri
S képzeld ez a gonosz dagadt törpe a focihoz még konyít egy kicsit, amit meg az országról zagyvál össze???
RonaGyuri
Bocs nem szellemeskedni akartam az ország I. kárára, csak komolyan vettem a tegnapi mondatát; nálunk mindenki ért a focihoz és a politikához! =))
human
@Borsodi: És a videotonnak is 10 milliárd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.