Rogán Antal és Habony Árpád a barátja, de nem szólnak bele a TV2-be. Mindjárt indul a rádiója, Tokajban pincészetet vásárol.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Te rongyos teleszart térdzokni!!! tőlem biztos hogy politikailag független vagy!!!de hogy a fütyisztől???
magyarbakancs
Ezt a cikket elolvasva nem tudom el dönteni ,hogy röhögjek,vagy okádjak?
eugen4402
@magyarbakancs: :-))) Te sokkal többet tudsz a gyógyászatról, mint a fél ország népe, de ha javasolhatom, inkább nevessél. Évek óta félóránként zúdulnak ránk az új információk, a folyamatos hányás kiszáradást okoz...
zöldszem
Szemét gazdasági bevándorló!
Amerikában adócsalás miatt megbüntették , ezért itt Magyarországon nem kell adóznia, mert így nem válhat itt is adócsalóvá.
Ez a takonygerincű Vajna '56-ban az akkori rendszer elől menekült, ma 60 évre rá azt a rendszert segíti újra alakítani.Rohadt hazug, álszent görény!!
kepkezelo.com/images/b1ylque0k9vgc2szz9zc.gif
magyarbakancs
@eugen4402: Köszönöm a tanácsot.
Sokat nevetek hízik is a májam.
Nem veszem én komolyan a dolgokat iróniát próbálok belecsempészni az írásaimba.
Nem mindig sikerül. sajnos.
Köszönöm a írásodat.
eugen4402
@magyarbakancs: Köszönöm a válaszodat, vigasztalásul elárulom: nekem se mindig sikerül, sőt... Hálából emlékeztetlek egy anekdotára, amikor Ney marsall megtudta, hogy egy gyarmati katona is szolgál az egyik századában, magához rendelte a fekete fiút, és csodálkozva mondta neki: - Szóval maga szerecsen?...csak így tovább fiam! - és megveregette a döbbent katona vállát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.