Amerikában évtizedek óta gyakorlat. Dönthesse el minden szülő, miféle úszóedzőre bízza gyerekét! Vagy pedig magyarázkodjanak a politikusok, miért nem merik meglépni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
"az ilyen bűncselekmények töredékét merik csak jelenteni továbbra is, és ha el is indul a nyomozás, a rendőrök hozzáállása gyakran felháborítóan hanyag. És nem is a bíróságokon, ugyanis a megerőszakolt nők megaláztatása, a méltatlan bánásmód továbbra is mindennapos a tárgyalótermekben. Ez pedig már a sima párkapcsolati erőszak esetében is"


Sajnos ez így van. Itt is olvashattuk néhány ember(?) véleményét akik egyértelműen elítélik az áldozatot.

És igen, nagyon jó ötletnek tartom. Tegyék bárki számára elérhetővé a szexuális bűnözők képét, adatait!
dr. prédikátor
Nagyon helyes !!! tegyék csak ki bárki is az illető!!!Első helyre lehet mindjárt kitenni a viktor szopkint!!!mert ő az egész országot baszogatja és erőszakolja!!!
Toby
Jó ötlet és külön weboldalt nyissunk a mocskos, hazug, tolvaj, harácsoló politikusoknak is !
Még választás előtt !
1magyar
Igen, ezt kellene tenni, legalább tudná óvni a gyerekét minden szülő! Mert így inkább sehová nem járatja a gyermeket sportolni.
perfekt
Aggódom--hamar megtelne a számítógép memója.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.