Az MSZP európai parlamenti képviselője szerint kidobott pénz a Brüsszelnek üzenő óriásplakát-kampány, mert az európai intézményekben pontosan érti mindenki, hogy Orbán Viktor és a Fidesz "mit művel".

Ujhelyi István szombati, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint "látták és tapasztalták, ahogyan a magyar kormány képviselői a közös megoldást kereső asztaloknál miként mutatkoztak először partnernek, majd gáncsoltak el minden létező lehetőséget, hogy végül otthonról visszamutogatva a végzet bábeli tornyaként fessék le az európai fővárost".

Álláspontja szerint a kvótanépszavazás csak egy "habonyi provokáció", mert eredménye jogilag közömbös, értelmezhetetlen, az uniós döntéshozatal szempontjából érdemi jelentősége nincs, mert nem írja felül a tanácsi döntést.

A politikus aljasnak nevezte a népszavazást, mert szerinte a közösségünket érő problémára választ nem ad, a kormánypártok átmeneti, politikai haszonszerzésén túl semmilyen hozadéka nincs, a menekültkérdés ettől nem fog megoldódni, de tovább távolodik az ország Európától.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyvandor
Azért ez elég ciki. Én úgy gondolom.
Egy kormány (aminek ezer más lehetősége is van a népakarat felmérésére, a többi párt amortizálását szolgáló) "népszavazást" kezdeményez és pillanatok alatt meg is tartatja azt..
Amikor meg olyan ügyekben ahol a nép szeretne valamit dűlőre vinni akkor meg elgáncsolják, vagy évekig tartó procedúrákkal akadályozzák azt.
De ettől Gorbán még nagyon nyugodtan alszik
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...akinek nem kell migráncs az menjen szavazni, akinek kell az várjon otthon...addig amíg az neki kidolgozza a nyögdíját...
Toby
@Szókrakész: Mire nedvesedtél be, arra, hogy a "lengyel orbánc" hívők sétáltak egy nemzethyt ?
És ? Ez a lengyel birkamenet.
Toby
@picike1: - és ki akarja alólad kihúzi az anyaföldedet ?
- azzal is teleordibáltátok az országot, hogy jönnek a zsidók és felvásárolják ! Hol fizetsz sékellel ?
Szókrakész
@Toby: Bár láttalak volna kiállni ez elé a "lengyel orbánc" "birkamenet" elé és végignézni, ahogy feltartóztatod őket!!!
Toby
@Toby: Én nem erről írtam - több figyelmet, kedves ! Abban az országban, ahol nem közel 10 millióan élnek, ott a birkamenet is nagyobb létszámú lehet !
Ja és mitől lenne köcsög az Mszp ?
Toby
Ez érdekesen alakult, neked szól @Szókrakész,:a fenti !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.