Az MSZP európai parlamenti képviselője szerint kidobott pénz a Brüsszelnek üzenő óriásplakát-kampány, mert az európai intézményekben pontosan érti mindenki, hogy Orbán Viktor és a Fidesz "mit művel".

Ujhelyi István szombati, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint "látták és tapasztalták, ahogyan a magyar kormány képviselői a közös megoldást kereső asztaloknál miként mutatkoztak először partnernek, majd gáncsoltak el minden létező lehetőséget, hogy végül otthonról visszamutogatva a végzet bábeli tornyaként fessék le az európai fővárost".

Álláspontja szerint a kvótanépszavazás csak egy "habonyi provokáció", mert eredménye jogilag közömbös, értelmezhetetlen, az uniós döntéshozatal szempontjából érdemi jelentősége nincs, mert nem írja felül a tanácsi döntést.

A politikus aljasnak nevezte a népszavazást, mert szerinte a közösségünket érő problémára választ nem ad, a kormánypártok átmeneti, politikai haszonszerzésén túl semmilyen hozadéka nincs, a menekültkérdés ettől nem fog megoldódni, de tovább távolodik az ország Európától.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyvandor
Azért ez elég ciki. Én úgy gondolom.
Egy kormány (aminek ezer más lehetősége is van a népakarat felmérésére, a többi párt amortizálását szolgáló) "népszavazást" kezdeményez és pillanatok alatt meg is tartatja azt..
Amikor meg olyan ügyekben ahol a nép szeretne valamit dűlőre vinni akkor meg elgáncsolják, vagy évekig tartó procedúrákkal akadályozzák azt.
De ettől Gorbán még nagyon nyugodtan alszik
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Ha így gondolják, nem kellene segíteniük!
Nem csak azzal, hogy szavazókat próbálnak toborozni (saját kérdéseiket is oda akarják tenni), de a közös szavazólap ötletükkel, a technikai marhaságon túl, még további segítséget adnak!
Borsodi
www.youtube.com/watch?v=AUN6pTSKOro
Olcsó megoldás,a fidesznek nem jó.Orbánnak nehezen jut el az agyához ami jó.
colibri
Az utolsó bekezdésben minden benne van! Nincs szükség népszavazásra, ha megtartják, semmi értelme résztvenni. Népszavazás nélkül is tennie kell a "dolgát" a kormánynak, ezért választották meg orbánékat kétharmaddal (állítólag), hogy normálisan vezessék az országot, bármilyen, akár váralan esemény történik, oldják meg a problémát. Rengeteg olyan döntést hoznak, amivel az emberek többsége nem ért egyet, mégsem lehet szavazással megváltoztatni!!
Toby
Nagyot néztem volna, ha az uniót befolyásolná egy olyan aláírásgyűjtemény, amely ellentétes az alapelvekkel !
A plakátpénz kinek megy ? Mert más értel me nem lehet ennek a baromságnak, csak a pénz kiosztása !
Szókrakész
Tisztelt köcsög mszp!

Erről miért nem lehetett hallani sehol?
Ez is csak egy sima habonyi provokáció?

www.youtube.com/watch?v=a7xqwm_c1_k
egyvandor
Azért ez elég ciki. Én úgy gondolom.
Egy kormány (aminek ezer más lehetősége is van a népakarat felmérésére, a többi párt amortizálását szolgáló) "népszavazást" kezdeményez és pillanatok alatt meg is tartatja azt..
Amikor meg olyan ügyekben ahol a nép szeretne valamit dűlőre vinni akkor meg elgáncsolják, vagy évekig tartó procedúrákkal akadályozzák azt.
De ettől Gorbán még nagyon nyugodtan alszik
Desischado
Mindenkinek javaslom: totális bojkott! Menjen szavazni a hóhér, aki felmagasztalja őket a lámpavasra, remélhetőleg minél hamarabb!
karma1
Ha az Unioban TUDJAK, akkor miert nem tesznek ellene mar vegre? Meddig hagyja az Unio, hogy hulye penzautomataknak nezzek oket? Vagy csak arra varnak az Unioban, hogy meg bovuljon orban bunlajstroma sokkal hosszabbra, es majd egyszerre nyujtjak be a szamlat?@Szókrakész: Mondom, Neked meg egyaltalan nem tett jot a szabadsag...Fidesz eligazitason voltal? Mert akkor megertelek...(csak nem fogadlak el...)
picike1
@Szókrakész: A haza ellen vagy akkor Önmagad ellen vagy
mindenki a teroristák ellen legyen !
AA Fele sem tréfa
Én nem a kényszer embere vagyok
Ellene vagyok első perctől
Ott teremtsék meg a hazájukat Ez A mi HAZÁNK !
EZ A MI ANYAFÖLDÜNK !!!
kukac50
Habony jó lejáratja Orbánt, meg is érdemli mert nem tud gondolkodni!
Csizmás Kond
...akinek nem kell migráncs az menjen szavazni, akinek kell az várjon otthon...addig amíg az neki kidolgozza a nyögdíját...
Toby
@Szókrakész: Mire nedvesedtél be, arra, hogy a "lengyel orbánc" hívők sétáltak egy nemzethyt ?
És ? Ez a lengyel birkamenet.
Toby
@picike1: - és ki akarja alólad kihúzi az anyaföldedet ?
- azzal is teleordibáltátok az országot, hogy jönnek a zsidók és felvásárolják ! Hol fizetsz sékellel ?
Szókrakész
@Toby: Bár láttalak volna kiállni ez elé a "lengyel orbánc" "birkamenet" elé és végignézni, ahogy feltartóztatod őket!!!
Toby
@Toby: Én nem erről írtam - több figyelmet, kedves ! Abban az országban, ahol nem közel 10 millióan élnek, ott a birkamenet is nagyobb létszámú lehet !
Ja és mitől lenne köcsög az Mszp ?
Toby
Ez érdekesen alakult, neked szól @Szókrakész,:a fenti !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.