Valaki feljelentette a Nébih-nél Illés bácsi gödöllői cukrászdáját. A messze földön híres cukrászdában május 15-én lehetett utoljára fagyit és süteményt vásárolni, mert a hatóság az elöregedett ház, az elavult berendezések miatt elrendelte, hogy be kell zárni a boltot.

Barna Illés ötven éve működteti a cukrászdát, és bár egészségi állapota már nem a régi, még nem szeretné abbahagyni az ipart. 

"Hagyják dolgozni Illés bácsit!" – Nagy a felháborodás a cukrászda bezárása miatt

(Fotó: szeretlekmagyarorszag.hu)

Egy ország mozdult meg Illés bácsiért

A bezárás ellen tiltakozók petíciót fogalmaztak meg, amit bárki aláírhat a kézműves cukrászda megmentéséért:

Hagyják dolgozni Illés bácsit!

Kérjük a NÉBIH illetékes vezetőit, hogy vizsgálják felül Barna Illés gödöllői cukrászmester üzemének bezárásával kapcsolatban hozott döntésüket, amelyben a cukrászda teljes felújítására kötelezték az üzemeltetőt vagy a cukrászda bezárását írták elő.

Az idős cukrászmester hagyományos módon és természetes alapanyagokból készített termékei egyediek, kiváló minőségűek és ízűek. Soha senki számára egészségügyi problémát nem jelentettek.

Fontosnak tartjuk a törvények és HACCP előírások betartását, de fontosabb az az ember, aki a terméket lelkiismeretesen és magas szakmai tudással készíti. Inkább tanítani kellene az általa alkalmazott tudást, nem pedig megalázni őt.

Sok ezren, messziről is felkeresték ezt az üzletet, mert bizton számítottak arra, hogy itt remek süteményeket és fagylaltot vásárolhatnak. Egy legendával lennénk szegényebbek, ha az üzlet megszűnne.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CHEWBACCA
@wagabund: Van rajta kötény! Persze a fagyitól foltos! Egyébként dög meleg van bent! 16 órát állni egy nap - az se semmi!!!
Máskülönben egy kis retro belefér! HACCP? Szarni bele! A kis öreg cukijában még sose kapott senki szalmonellás fertőzést!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@Bringás: Mekkora VOLT Nagy-Magyarország Trianon előtt ?- és most mekkora ? "Na most beszélj!" Ilyen színvonalú a bölcseleted! Amúgy nem múltidőben sírtál a 2/3-ról, az ez után érkezők, csak magyarázkodások. Ami igazán bányászbéka, hogy ez élből be sem ugrott neked!
Azonban a délutánt értelmesebbekkel tölteném, addig írd össze bánataidat és egyben közöld, ha akarod.
Bringás
@Toby:Gyenge vagy és nem vagy ellenfél! Semmire nem válaszolva hablatyolni, nem erény! Gyenge vagy öcsi! É skevés. Minek pazarlom az időm rád?
kamazuka
Mióta Celeb ,,cigányok" hatalmaskodnak állami hivatalok élén, azóta Magyarországon a demokrácia halott!
prime777
@Toby: Hagyd rá!
.
Egy fideszest sosem érdekelt a kisember,vagy a gyengébb.
Azokat inkább eltiporják meg kicsinálják.
A fideszt csak az erős tehetős réteget támogatja,ami persze fontos is,mert velük lehet nagy dolgokat csinálni.
De,hogy ennyire ne legyen érzékük a kisebbek iránt.
Ez is lesz a vesztük majd.
Majd mikor lesz 2 millió kőgazdag meg 7 millió mélyszegény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok