A Fővárosi Főügyészség kedden törvényességi ellenőrzési eljárást kezdett a Magyar Nemzeti Bank hat alapítványával szemben, amiért a közpénzből létrehozott szervezetek nem írtak ki közbeszerzéseket a megrendeléseikre.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Semmi probléma. Egy darabig nyomozgatnak, azután megszüntetik a nyomozást valamilyen indokkal.
karma1
Miutan valamit mutatniuk kell, csinalnak egy kamu vizsgalatot, aminek majd egy nagyon komoly, jogeros "ejnye-bejnye" lesz a buntetese, oszt jonapot, lehet oszolni kerem, nincsen itten semmi latnivalo se...:o(((
eugen4402
Matolcsy eredetileg csak melegszendvicset akart árusítani MNB-matricával, de az alapítványokból több pénzt lehetett bezsebelni, ezért azt választotta. Ha minden jól megy, jövőre drog-shop-okat, bordélyházakat nyitnak, és szóba került egy nagyobb szállítmány föld-levegő rakéta adás-vétele is, plusz-mínusz 30 évre titkosítva...:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.