Nehezen halad a nyomozás a Nemzeti Választási Irodánál akciózó kopaszok ügyében. Mint ismert: egy csapat kidobóember fizikai erejét felhasználva próbált elcsalni egy népszavazást. A résztvevők a Facebookon láthatóan zavartalanul élik korábbi életüket – írja a 444.hu.

Nyakó május elején történt kihallgatása egészen bizarr volt a 444 szerint. Az ügyben eljáró alezredessel szinte percről-percre végignézték a Nemzeti Választási Iroda térfigyelő kamerái által készített videókat. Közben a rendőr olyasmiket kérdezett, hogy ebben vagy abban a percben fenyegetve érezte-e magát a körülötte álló kopaszoktól a politikus, és ha igen, akkor pontosan mit érzett és miért.

A portál szerint arra is rákérdeztek, hogy a politikus "bratyizott-e" az akadályozására küldött izompacsirtákkal. Miután hosszan nézték a videókat, az őt kihallgató rendőr megkérdezte Nyakótól, hogy tudna-e személyleírást adni a kopaszokról, megjegyezte-e valamilyen különleges ismertetőjegyüket.

Mindezt azok után, hogy csupa olyan emberről van szó, akiket nem csak az NVI térfigyelő kamerái rögzítettek órákon át, hanem a teljes magyar sajtó is nagy felbontású fotókat és videókat készített róluk a helyszínen, amik aztán meg is jelentek és ma is elérhetőek. Ezek alapján már csak azért is biztosan azonosíthatóak, mert már az akciójuk napján több újság is megtalálta facebookos profiljaikat.

Idáig nem hallgatta meg a rendőrség sem Erdősinét, sem Kubatov Gábort, akik enyhén szólva is több szálon kötődnek a történethez. Július 1-ig tehetik meg, mert akkor jár le a nyomozás hivatalosan.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Nincs kétségem a felől, hogy Orbán ugyanúgy megvédi kopasz kutyáit, mint Farkas Flóriánt. Bármennyire is nyilvánvaló amit tettek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
@Toby: Nekem nem tetszik egy trágár, személyeskedő alakkal beszélgetni!
Toby
@Bringás: A hülyéket én sem kedvelem, amúgy a kommentsorozatod nem azt támasztja alá, amit állítasz!
Okosoggyá!
Bringás
@human: Te meg ne meséld el senkinek, hogy ez a véleményed, mert kiikacagnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.