Nehezen halad a nyomozás a Nemzeti Választási Irodánál akciózó kopaszok ügyében. Mint ismert: egy csapat kidobóember fizikai erejét felhasználva próbált elcsalni egy népszavazást. A résztvevők a Facebookon láthatóan zavartalanul élik korábbi életüket – írja a 444.hu.

Nyakó május elején történt kihallgatása egészen bizarr volt a 444 szerint. Az ügyben eljáró alezredessel szinte percről-percre végignézték a Nemzeti Választási Iroda térfigyelő kamerái által készített videókat. Közben a rendőr olyasmiket kérdezett, hogy ebben vagy abban a percben fenyegetve érezte-e magát a körülötte álló kopaszoktól a politikus, és ha igen, akkor pontosan mit érzett és miért.

A portál szerint arra is rákérdeztek, hogy a politikus "bratyizott-e" az akadályozására küldött izompacsirtákkal. Miután hosszan nézték a videókat, az őt kihallgató rendőr megkérdezte Nyakótól, hogy tudna-e személyleírást adni a kopaszokról, megjegyezte-e valamilyen különleges ismertetőjegyüket.

Mindezt azok után, hogy csupa olyan emberről van szó, akiket nem csak az NVI térfigyelő kamerái rögzítettek órákon át, hanem a teljes magyar sajtó is nagy felbontású fotókat és videókat készített róluk a helyszínen, amik aztán meg is jelentek és ma is elérhetőek. Ezek alapján már csak azért is biztosan azonosíthatóak, mert már az akciójuk napján több újság is megtalálta facebookos profiljaikat.

Idáig nem hallgatta meg a rendőrség sem Erdősinét, sem Kubatov Gábort, akik enyhén szólva is több szálon kötődnek a történethez. Július 1-ig tehetik meg, mert akkor jár le a nyomozás hivatalosan.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Nincs kétségem a felől, hogy Orbán ugyanúgy megvédi kopasz kutyáit, mint Farkas Flóriánt. Bármennyire is nyilvánvaló amit tettek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Törölt felhasználó
Remélem majd, amikor királyunkat erőszakolják meg a sitten a kamerák előtt, akkor is ilyeneket kérdeznek majd tőle, hogy bratyizott-e előtte velük:)
human
Annak idején a fidesz székházat is kopaszok védték a fiatal diákoktól. Volt köztük gyilkosságban való részvételért is elítélt személy. Van aki szerint ezek közül többen a választási irodánál is ott voltak.
nepszava.hu/cikk/1086544-kinos-arcok-orban-korul?print=1
human
Nincs kétségem a felől, hogy Orbán ugyanúgy megvédi kopasz kutyáit, mint Farkas Flóriánt. Bármennyire is nyilvánvaló amit tettek.
eugen4402
@human: Ez már tényleg olyan, mint a tengerészgyalogság: senkit nem hagyunk hátra! Csakhogy nálunk a tényekkel nem kell foglalkozni, a lényeg a látszat, a kirakat, mert a Potemkin-birodalom jobban teljesít...
human
Nézzétek meg ezt a mozdulatot:
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--6eX2TZ4t--/c_limit,w_1160/6plY2EDEy0PACG6ua.gif

Mi mást jelentene ez, mint hogy ő tudja, hogy meg fogják védeni. De vajon ki tudja megvédeni egy nyomozástól? Az aki befolyásolni tudja a nyomozást.
zöldszem
Az ügyészség/rendőrség nem tartja fontosnak, hogy kopasz izomagyúakat és a megbízójukat felelősségre vonja azért, mert akadályoznak valakit alkotmányos jogai gyakorlásában.
Egy tábla leszedése miatt viszont tudtak eljárást indítani.
"Remek" hely lett Magyarország!
Törölt felhasználó
Az a baj, hogy nem tört be egy ablak sem, akkor személyesen utasítaná Pintért a Viktor..:)
eszegfu
Lehet, hogy valóban "bratyizott" Nyakó a "kopaszokkal"... u.ugy, ahogy a "füttyössel" lehetett: ha "megalkudtál" vele 2-3 Ft-ban, akkor nem ütött rád az összetekert ujságjával...
Felajánlott nekik mondjuk a csupa kék dosszié helyett pirosat, vagy zöldet...nem?! Hol van itt a józan ész?!
Toby
A kihallgató valszeg nyugdíj előtt áll, nem ellensége magának, az igazságot meg vastagon leszarja, őt nem érinti. Most annak az elvárásnak kell megfelelnie, hogyan lehet úgy egy nyomozást lefolytatni, hogy ne is kelljen hozzányulni a sárosakhoz, mert minél többen beszélnek, annál nagyobb a veszély kubatov-listásra nézve!
Ja és a tarhonyák a videón is látható, hogy mennyire bratyiztak a szocival, merő bratyiból nem engedték a játékautomatához!
Bringás
Ezeket Nyakó hívta oda, hogy balhét csinálhasson! Ha egy csöppet nyomoznának, Nyakó állna bíróság elé! Arra vigyázott erőszak ne legyen így csak pora van az esetnek, de következménye nincs!
Toby
@Bringás: Esetedben tisztán látszik a nővérhiány!
Bringás
@Toby: Kiváló visszavágás volt! Idézni fogom, mint az érvtelenség megnyilvánulását!
human
@Bringás: Ez jó. Még nincs hétvége, de szerintem ez a hét kommentje. Jövőhéten biztos ezt is tudod majd überelni :D
Bringás
@human: Bizonyítsd az ellenkezőjét! Őt akadályozták a lézengők, az nem bizonyíték!
Toby
@Bringás: 16:41

"Ezeket Nyakó hívta oda, hogy balhét csinálhasson! ..." baromság ellen nem érvelni kell, hisz alapból baromság, hanem letarolni azt!
A nővérhiányt meg folyamatosan igazolod!
Bringás
@Toby: Tanult barátom! Senki nem bizonyította, hogy más hívta őket. Így két állítás egymássel szemben nulla! Gondolkodj, sokat segít!
Toby
@Bringás: "Tanulj tinó - ökör lesz belőled"! Keresd elő a télmával foglalkozó írásokat, akkor nem kell üresben túráztatnod magad! Én nem mondom, hogy gondolkodj, lehetetlent senkitől sem kérek, tőled sem!
Toby
@Bringás: Tehát akkor Nyakó hívta oda a tarhonyákat? Okoska...
Bringás
@Toby: Akár! Nincs bizonyíték az ellenkezőjére!
Bringás
@Toby: N e gyere elő a vízművekkel! Vadis! A kérdésre válaszolj!
human
@Bringás: Dehát akkor Nyakó összejátszott az öreg fideszes nővel is!!! Ezzel dőlt meg a vádad!
Toby
@Bringás: Pöcsös! Egy kicsivel magasabb szinten lézengenél, akkor értenéd a témával foglalkozó oldalak írásait, de ez neked Makó-Jerzsálem. Amennyiben olyan egyszerű összefüggéseket sem vagy képes észlelni, mint a fidesznyik banya készül a beadványra, de a seggét fel sem emeli a székről, aztán az egyik tarhonya bélyegez a banya helyett, aztán a tarhonyák sem a Katolikus Legényegylet alkalmazottjai, hanem, kubatov-listás pártigazgató "tisztességét" óvják a Fradipályán, akkor mire vered a taknyod?
A latint meg forgasd szorgalmasan, merzt a balneológia sem a bálnákkal foglalkozó tudományág, ahogyan azt pokorny is megtanulta, pechjére a nyilvánosság előtt!
Mostmár fordulok az értelmesek felé, ha meg nem sértelek, de ha mégis, akkor is!
Pechedre nem vagyok pszichiáter.
bencemacska
De ki építette a vízművet? Szt Péter, vagy Sienkiewicz???
"Quo vadis, Domine?"
justhpeter
Nyakó bratyizott és a bratyi miatt volt beszarva a kopaszoktól. Okos.
Bringás
@Toby: Nekem mindegy ki vagy! Elég lenne, ha gondolkodnál! Már megértenénk egymást!
Bringás
@human: Nem dőlt itt meg semmi! Gondolkodj!
human
@Bringás: Ember! Térj már észhez. Ha Nyakó összejátszott a kopaszokkal, akkor hogy került a fideszes nő beadványa hozzájuk??? Vagy már a fidesz is összejátszik Nyakóval? Mindenki mindenkivel?
Toby
@Bringás: Színvonal alatti "gondolkodás" nálam nem megy! Aki ahhoz is túl egyszerű, hogy csak volt 2/3, az ne verje a taknyát, mert nincs mire.
"Nekem mindegy ki vagy!" Azt hiszem, nem mutatkoztunk be egymásnak és ezzel én biztosan nem vesztettem semmit, bőven elég volt néhány böfikédet elolvasni ahhoz, hogy bemutasd magad.
Azt látom, hogy valamiért nem voltál képes lenyugodni, ha még ma is foglalkoztatot a kérdés.
Birkának pont megfelelsz.
Bringás
@Toby: Ingerülten vagdalkozhatsz, de akkor is kétharmad volt!
sentinel216
Meg kell érteni! Azoknak a rendőr nyomozóknak is van családjuk, karrier álmaik. Ha Nyakó úr nem tudja elmondani, hogy "bratyizás" közben megfigyelte e, csomóra, vagy masnira volt kötve a cipőfűzőjük, esetleg tépőzáras volt, akkor bizony ugrik a nyomozás, a körülmények tisztázhatatlansága miatt.
bencemacska
@sentinel216: Hozzáteszem, hogy szerintem gyengén látó rendőr ellenőrízte a felvételeket! A szemüvege meg otthon maradt!-:)))
Ez vagyok
Abszurd. A valós lényege az, hogy ne ugrálj a hatalom ellen, mert szívsz, mint a torkosborz.
human
@Bringás: Akkor kérlek, hogy ezt meséld el barátaidnak és ismerőseidnek. Háta azok észhez tudnak téríteni, mert te nagyon messze jársz a valóságtól. Hidd el neked sem jó, ha hagyod magad becsapni.
Pálinkafőző Rézüst
@Ez vagyok: nos a lényege ez, de nem minden hatalomra igaz. Legalábbis vannak olyan hatalmak, ahol nem kell fosni a kgb, tek, Q heteseitől, ha más a véleményed, és még valami van a kezedben is...Lásd Wels, a juhász, és jónéhány sorstársaik...:(( Nomeg a békési olajszőke ellen nyomozó főrendőrök...Béke velük! Jó ügyért haltak meg! Remélem, a haláluk méltó büntetést nyer!!!
Toby
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Bringás
@Toby: Nekem nem tetszik egy trágár, személyeskedő alakkal beszélgetni!
Toby
@Bringás: A hülyéket én sem kedvelem, amúgy a kommentsorozatod nem azt támasztja alá, amit állítasz!
Okosoggyá!
Bringás
@human: Te meg ne meséld el senkinek, hogy ez a véleményed, mert kiikacagnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.