A Fidesz-frakció szerint Brüsszel helyett csak a magyar emberek dönthetik el, hogy kikkel akarnak együtt élni és kikkel nem, ezért van szükség a betelepítési kvótáról szóló népszavazásra.

A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója az MTI-hez szerdán eljuttatott közleményében arra reagált, hogy Staudt Gábor, a Jobbik frakcióvezető-helyettese a nap folyamán közölte: pártja a népszavazást követően is szükségesnek tartja az alaptörvény módosítását a kötelező betelepítési kvóta ügyében.

A Fidesz-frakció közleményében azt írta: a Jobbik a népszavazás ügyében is "pálfordulást hajtott végre", korábban referendumot követelt a kvótáról, most pedig támadja, mint a baloldal, és ezzel szintén "a bevándorláspárti Brüsszel érdekeit szolgálja".

A népszavazási kérdés úgy szól: "Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?"

Az Országgyűlés május 10-én rendelte el a kormány által kezdeményezett népszavazást.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Érdekes mód ez Olimpia, Paks 2 és egyéb témákban nem jutott eszükbe. Ott simán döntésképesek, a nép véleménye meg le van ...va.
Miért kell, hogy megszavazzuk, hogy ne jöjjenek ide olyanok, akik egyáltalán nem szeretnének idejönni, ha meg idehoznák azt a hihetetlen tömeget (1250 fő körül.), akkor azok úgy húznának el innét, hogy gyorsabban érnének nyugatra, mint a repülő, ami idehozta őket.
"nem lehet lemondani arról a jogról, hogy a magyarok döntsék el, ki léphet be az országba."
Kár, hogy ez senkinek se jutott eszébe a XV. század környékén. Most egy Orsos sem lenne ebben az országban...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
@zöldszem: Ezt a meglepit. Köszönöm,a köszöntést :) és a felszolgálás ,egyszerűen csodálatos. A név, nem igen illik hozzám--mert én gyűlölöm az alkoholt,ezért, ott pusztítom-ahol tudom :)
Borsodi
@zöldszem: Igazad van Országunknak Orsós Viktor egy nagy csapás legalább annyira mint a Románoknak volt Causescu,de legalább ők megszabadultak a diktátoruktól.Nálunk ez fordítva van,tőlünk szabadulnak meg!
magyarinfo.eu/news.php?extend.133
Bringás
@samucska60: A népszavazási kérdés önmagáért beszél! Az, hogy neked milyen gyanúid vannak, hidegen hagy!
Bringás
@Pöpec: Mikor adtunk felhatalmazást arra, hogy a Merkel által becsődített muzulmánokat nekünk kell elhelyezni?
Pálinkafőző Rézüst
@Bringás: 1260 emberről van szó. A kínai maffia ennél sokkal több állampolgárságot vásárolt, offshore cégek közreműködésével, amit a kis zselésagyú működtet, és ossza szét a lóvét...Ez nem zavar???
Bringás
@Pálinkafőző Rézüst: Mint írtam, a szemetelésnél is az elején kell példát statuálni, hogy ne borítson el később a hulladék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.