Az izraeli nagykövet nem sokáig bírta, hogy őt és Vona Gáborékat egymás mellé ültették a magyar-elefántcsontparti válogatott meccsen, és kicsit odébb ült. Itt megnézheti, hogyan történt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

WF
Miért kell valakiknek mindig leégetni ezt a szerencsétlen országot? Én sem hisuem, hogy véletlenül ültették egymás mellé Illan Moort és Vonát. Ez már a bunkóság netovábbja. A másik meg az, ahogy az a páva Vona lereagálta az esetet. És még ez a kígyóarcú szemétláda akarja szalonképessé tenni magát Novák Előd kipenderítésével. Az is bugris, de legalább nem képmutató, mint a konjunktúralovag, hataloméhes és gerinctelen Vona.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
perfekt
Mórnak,az IQ ja,buta 0-a---példátlan unfair megnyilvánulás,példája a magyar ellenességnek.
human
Hát ha nekem kellett volna olyan politikus mellé ülni, aki azt az eszmét képviseli, ami a rokonaim kiirtásához vezetett, a minimum az, hogy távolabb ülök. Vona persze, hogy nem feszengett. Az ő rokonait nem küldték gázkamrába zsidók. Ha úgy lenne ő sem lenne olyan vidám.
human
Egyébként tényleg ki a fasz ültette egymás mellé őket? Nem provokáció volt ez?
sokanvagyunk
Bánhatja. Úgy tudom, a Jobbik az egyetlen jobboldali magyar párt - aki az alelnökén keresztül! - megvilágosodott, hithű zsidó emberrel ajándékozta meg Mózes népét. :)
Borsodi
@aremy: Az Izraeli nagy követre gondoltam aki ide jött és sérelmezte, hogy Vona felesége mellé ültették nem kellett volna így felháborodnia.Jobb lett volna neki Orbán mellett? Az is fura párosítás lett volna.
Törölt felhasználó
Jaj de érdekes, a fidesz háttérhatalmazik és máris egy ilyen kis diplomáciai protokoll baki. Ezek után a többi melót befejezik Habonynak a kellemetlen módon, egymás mellé ültetett szereplők.. A jobbikra azonnal rá lehet csapni a cukiság és néppártosodás közepette. A téma felizzik megint, a fidesz pedig ott áll közben, mint köztes alternatíva, juhú!!! Háttérhatalmazunk egy kicsit , azért ebbe belefér minden, ki mire gondol...DE bármit le is lehet tagadni ebből, csak megsértődötten fel kell állni és elrohanni egy vitaműsorból , ha megkérdezik: "most a zsidókra gondolt?":)

Ezért undorodom ettől "orbán rendszertől", mert a hatalma érdekében megosztja az országát és nem csak ebben az ügyben, ez csak egy az ezerből. Ez mindenkit le akar győzni, nem pedig meggyőzni. Totál psycho:) Milyen Magyar Miniszterelnök az ilyen, aki meglopja és megosztja, szembeállítja az országát?! Ezen most már el kéne gondolkodni a jobboldalon is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.