Maroknyi azonnali kérdést kapott Orbán a t. Házban. Ütötték-vágták. És ő is ütött-vágott. Meddig maradhat a helyén Orbán két kinevezettje, Polt Péter és Matolcsy György? Ezt kérdezte a miniszterelnöktől a szoci Harangozó Tamás, aki szerint a nemzeti együttműködés rendszere mára átfordult a nemzeti együttbűnözés rendszerévé, zajlik az országkifosztás. Olyan a fogadj isten, amilyen az adjon isten – felelt kedves szófordulatával Orbán, felróva Harangozónak, hogy még huszonkilenc évesen bő hárommillió forint tanácsadói fizetést vett fel Pakson. Aztán felhívta Harangozó figyelmét a törvény betűjére, miszerint nem a miniszterelnök nevezi ki a legfőbb ügyészt és a jegybankelnököt, hanem az államfő. Mit gondol, ki maga? Teljhatalmú kormányzó vagy király? Mindenki tudja, hogy ők az ön személyes kinevezettjei! – így reagált a felindult Harangozó. Ez az ország akkor járna jól, ha kilőnénk mindkettejüket a Holdra. Végül személyes megtámadottságát illetően kijelentette: Bíróságon fogok...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
"...miszerint nem a miniszterelnök nevezi ki a legfőbb ügyészt és a jegybankelnököt, hanem az államfő."

Szarházi, hazug patkány ! Persze, hogy a közt. elnök nevei ki, de kinek a jelölésére - te hazug görény ?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Törölt felhasználó
Haha, mondja ezt a legnagyobb hazai kaméleon, aki liberálisból lett radikális jobb. Én befognám azt begyógyszerezett pofámat a helyében. Haha, ennek teljesen meg van hasadva a tudata...:)
nevemnick
@Mirabilis: a környéken 48 nagyobb faluban függetlenek nyertek, egyik sem fityiszes nyalonc. Távolban három falu ahol ,,közeli".
colibri
@vitriol: Az oké, hogy a TEK az orbán magánhadserege, de szerinted tartózkodnak tekesek a Parlamentben ülésezési időszakban? Nem inkább köteles gárdaőrei, vagy micsodái őrzik a rendet az ország házában?
egyvandor
@colibri: kövér nertás fogdmegjei révén inkább verés lenne ott mint verekedés. a probléma már csírájában el van jogészkedve.
süsüasárkány
@egyvandor: ezek fogdmegek megélhetésük végett szolgálnak békeidőben. Őket és közvetlen környezetüket a társadalmi, gazdadági problémák ugyanúgy érintik.
A szolgálati körülmények sem csodával, a bânásmódról nem is beszélve.
Nem véletlen a fluktuáció, melyet hivatalosan természetesen soha sem fognak elismerni.
nevemnick
@Mirabilis:( ma 20:41) ...én meg a fideszben, kdnp-ben, a szocikban, a jobbikban, az lmp-ben, az együttben, a dk-ban és a liberálisokban, valamint a jelenlegi országgyűlési függetlenekben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.