A baloldal továbbra is a migránsok betelepítésében érdekelt – jelentette ki Hollik István, a Fidesz-KDNP országgyűlési képviselője vasárnap budapesti sajtótájékoztatóján.

A képviselő szerint az európai baloldal újabb és újabb terveket eszel ki, hogy az embereket megkerülve végrehajtassa a menekültek kényszerbetelepítését.

Felhívta a figyelmet arra, hogy a magyar kormány elsőként Európában az emberekhez fordult ebben a kérdésben, és népszavazást kezdeményezett.

Talán ez is hozzájárult, hogy most egy újabb veszélyes tervet is letett a baloldal az asztalra; minden trükköt kitalálnak, csak hogy az embereket megkerülve (.) végre tudják hajtani a kényszerbetelepítést.

Az új terv alapján a kormányokat megkerülve, egyenesen a betelepítésre nyitott önkormányzatokkal állapodna meg az Európai Bizottság – mutatott rá.

Magyarországon ilyen város a Botka László szocialista polgármester vezette Szeged – fűzte hozzá.

Elmondása szerint Brüsszel pénzt ajánlana az ilyen önkormányzatoknak, sőt a javaslat értelmében a migránsok bele is szólhatnának abba, hogy az unión belül melyik országba, illetve melyik városba helyezzék el őket.

Ez úgy zajlana – ismertette –, hogy a városok a helyi vállalkozókkal, egyházakkal közösen írnák ki a pályázatokat, amelyben rögzítenék, hogy mennyi menekültet fogadnának be, és mit kínálnának nekik: munkahelyeket, lakásokat, akár nyelvtanfolyamot is.

"Semmi kétségem nincs afelől, hogy a baloldal polgármesterei itt Magyarországon is elsők között jelentkeznek majd erre a javaslatra, illetve erre a betelepítésre" – jelentette ki, hozzátéve, hogy a Fidesz-KDNP a leghatározottabban elutasítja ezt a javaslatot, és csak a magyar emberek dönthetnek arról, hogy kivel akarnak együtt élni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Isten bizony megkerdeznem ezt a barmot, (ha en lennek Botka Laszlo), hogy 1./ Telleg, Istvan, milyen szert hasznalsz? 2/ Ugyan, add mar meg a cimet, hol kell felvenni a migransok betelepitesere a penzt? JO, HOGY MONDOD, HOGY VAN ILYEN LEHETOSEG - SZERINTED!"

Nagy az Isten allatkertje, es az apolok mar elmenekultek belole...:o((((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@justhpeter: Próbálkozik az ipse keményen, és nap, mint nap sikerül is neki, az előző napot alulmúlni))))))))))))))
Már kínomban nevetek...
Desischado
Engem is érdekelne, hogy ez az isten barma milyen szeren van? Inkább arról vartyogna, hogy azért kell a migráncsokkal riogatni a népet, - mármint a hülyéket, akik bekajálják - hogy az isten adta nép ne a rablásokkal a mutyikkal foglalkozzon addig se! Persze ez lenne az igazság, az igazmondás viszont hollik komának sem megy, mert fideszes a nyavajás!
Strong
ujjujj...ez valóban bicskanyitogató!!

ugyanakkor valóban fúrnak minden olyan megoldást aminek eredményeképp unión kívül maradnának.
Például a Fletó úgy mutatott példát, hogy magához költöztetett egy egész családot egy időre...
Nem kell sokat kutatni ahhoz, hogy valóban azt láthassa az ember, hogy a migránsok elhelyezését tényleg a bal oldal preferálja...
Maxipocak
Arra lennék kíváncsi hogy mennyiben különböznek az ilyen pártkatonák az egykori MDP, MSZMP hithű elvtársaitól? Szerény véleményem szerint semmiben. Az akkori dumáktól is dobott egy hátast az értelmesebbje. Ezekről meg már nincs kedvem qrvaanyázni sem.
világlátó
Ezt az ostobaságot szajkózza a fidesz már több mint egy éve. Azon kívül, hogy itt többen is érthetetlen, butaságnak tartjátok ezt, még nem hallottam a demokratikus ellenzéki oldalról senkit, aki egyszerű szavakkal, közérthető módon, kérlelhetetlen pontossággal és határozottsággal kijelentette volna a saját,pártja álláspontját a menekültek egy részének befogadásáról, vagy a bármiféle betelepítési szándék elutasításáról. Mindaddig, amíg ez nem történik meg, a pincébe döngöli a fidesz ezt a magát demokratikusnak nevezett ellenzéki csoportosulást. Esélye sem lesz / már most sincs / arra, hogy komolyan vehető "rehabilitációs " programot hirdessen 2018.-ra. Már rég óta írom itt, hogy az ország népét fel kell menteni végre a jelenleg regnáló uralom alól, de miután az ellenzéki pártok elnököket választgatnak, ostobaságokat beszélnek, egymást fikázzák, / a szerkesztő szerint vádolják - ez hiba / nem hajlandók egymással komolyan tárgyalni sem, nem hogy összefogni egy valamire való program mentén, ezért őket is el kell küldeni a fenébe, megvonva tőlük a bizalmat egyszer és mindenkorra. Látható, hogy az mszp- s képviselők egzisztenciális okoknál fogva összefekszenek a többségi fideszes képviselőkkel. Ez is érthető, hiszen ha szembe megy, kiteszi a családját a munkanélküliségnek.De akkor lépjen ki, kellő korrektséggel.
Vagy, vállalja fel hovatartozását és kűzdjön. De DON QUIOTE legyen nőtlen, legyen tartaléka, anyagi háttere a kűzdelemre, legyenek társai, akik olyan elkötelezettek és bátrak, mint Csapajev a fehérek ellen 1905 körül. Mivel ez lehetetlen, a mai küzdelemhez sem tudásuk, sem elkötelezettségük, sem hitük, sem erejük, sem kitartásuk, sem anyagi hátterük, hát akkor csak elvegetálnak a jó fizetésért amíg csak lehet. Az ország meg így is gyarapodik, a reformok működnek, - mondják , a vidék, az idősek meg le vannak sz@rva, a fiatalok meg úgy is olyanokká lesznek, amilyenné a fidesz formálja őket. Sőt akarják a fidesz új országépítő politikáját. Hajrá magyarok !
kukac50
Csak a korrupcióról akarják elterelni a figyelmet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.