A pécsi közgyűlés már meg is alapította a céget, ami majd átveheti a gyár nevét, ha sikerült kiütniük a külföldi tulajdonost.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ez Rákosi pajtásnak egyszer már majdnem összejött!
RonaGyuri
ez Rákosi pajtásnak egyszer már majdnem összejött!
nyanya001
Mangalica Mészárosnak kell ?
Netán Rühelkének ?
karma1
@nyanya001: Majd megosztoznak folotte, a lenyeg, hogy kivulrol senki se lathasson bele, mit csinalnak, ezert is lesz a targyalas zartkoru. (Aminek majd az eredmenyet 70 evre titkositjak.
Azert erdekes, hogy egyetlen Zsolnay orokos sincs megemlitve nevszerint, mintha nem lenne azert az a hozzajarulas olyan egyertelmu...

persze, mi vagyunk a hulyek, miert is varunk ebben a hungarikum-ugyben egyetlen hiteles, nem maffias megoldast?
En mar csak akkor kapnam fol a fejem, ha mondjuk az egesz teljesen visszakerulne az igazi Zsolnay csalad oroksegebe/kezelesebe, mint tobbsegi tulajdonosokeba... Dehat a csuti gazbuvarnak mar erre is megvan a profi team-je, aki ehhez is ert majd. (Kezzel festeni egyenkent a Zsolnay mutargyakat, es persze hasznalni a specialis eozin mazat.,,,,, Hat ez az, amit varhatunk...Kb meg 100 evig...:o(((
nyanya001
@karma1: Ami érték, mindenre ráteszik a mocskos tolvaj mancsukat ezek !
karma1
@nyanya001: Nana', hiszen csak a nagy erteket tudjak penzze tenni, nem szamit, hogy patinas csaladokon szedik meg magukat, es persze pillanatokon belul ez is szarra fog valni a kezukben, mint minden. Pedig a Zsolnay keramia es az eozinmaz vitathatatlanul a vilagon mindenhol elismerten hungarikum. (igy meg majd csak egy marek cserep marad a gazbuvar meg a csuti gazdaallat markaban)
silber13
Kiváncsi vagyok, hogy az Angster cégre mikor veti ki a hálóját valaki-

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.