Az RTL Klub után a TV2 is kiadta a terjesztési díjait, más néven programdíját. Listaáron áfa nélkül 290 lehet, de idén, bevezető áron és később, kedvezményesen 150 forint lesz havonta – olvasható az Origón.

A TV2 programdíja listaáron egyéni előfizetők után 290 forint lehet jövőre minden előfizető után, havonta – áll a TV2 Média Csoport Kft. „TV2 elnevezésű SD technikai formátumú lineáris audiovizuális médiaszolgáltatása” műsorterjesztésére vonatkozó dokumentumban. Viszont 2016. december 31-éig csökkentett, bevezető díjat alkalmaz: a médiaszolgáltatás programdíja egyéni előfizetők után bevezető ár jelleggel 150 forint havonta.

Az Index azt írja, hogy az árra vonatkozó passzusok szerint a 150 forint/előfizető ár a 2016-os évre értendő, de csak akkor (és ebben a TV2 és az RTL vélhetően ugyanúgy jár el), ha a szolgáltató vállalja, hogy a csatorna nem kerül át kisebb penetrációjú, azaz magasabb előfizetési díjért mért csomagba, mert ebben az esetben a 290 forintos ár lép érvénybe, illetve akkor is, ha a szolgáltatók augusztus 31-ig nem egyeznek meg a TV2-vel.

A TV2 a csomagokhoz kapcsolódó kedvezmények igénybevétele mellett kialakított olyan csomagot, amelynek választása esetén a TV2 médiaszolgáltatás programdíja 150 forint lehet a jövőben is, áfa nélkül.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Ha Vajnáék 1000 Ft-ot mondanának akkor annyi. Ki merne ujjat húzni Orbán haverjával? A szolgáltatói engedélye bánná.
Cicamama55
A hatalmas állami támogatást amit a tv2-nek nyújtottak a nézőktől szedik vissza kamatostól! Undorító! Az állam kiveti az újabb sarcát!
levarosbukta
Oké! Kérjenek érte pénzt, de akkor kötelezzék a szolgáltatókat arra hogy mindenki egyénileg állíthassa össze a csomagját. Mondjuk egy adó 100 forint vagy mittomén mennyi és ha kettőre akarok előfizetni akkor kettő kapjak és nézzek, ha 50-et akkor ötvenet. Ez lenne az igazságos! Megnézném mennyien fizetnének elő erre a két retek csatornára.
gulyasgyula
@Cicamama55: Na itt az alkalom az utcára menni mint a net adónál ..
gulyasgyula
@KERKA: ..
És fizetjük a nagy semmit vagyis a reklámot ..
Mangu
Mit kell ezzel foglalkozni? Vihar a biliben. Eddig sem érdekelte az előfizetőket, hogy mi, miért annyi amennyi, miért áll jogában a szolgáltatónak bármikor csomag összetétel változtatás (alap kivételével). Mindenki saját igényére oldja meg e témát.
@human: Ugye ezt viccnek szántad?
@gulyasgyula: Hányszor mentél az utcára amikor többről volt szó és volt értelme (oktatás-, egészségügy helyzete)? Ez fontosabb az egész ország számára mint e sz@rság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.