Nyolc fegyvert és több mint 2500 lőszert találtak a rendőrök egy Debrecen-józsai családi házban, ahol állampolgári bejelentésre tartottak házkutatást pénteken – közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság sajtóügyelete vasárnap az MTI-vel.

Fegyvereket és lőszereket rejtegettek egy józsai családi házban

Fotó: police.hu

Közleményük szerint az 56 éves B. László hálószobájában négy maroklőfegyvert találtak, majd a pince és a garázs átvizsgálása során egy működésképtelen, de nem hatástalanított antik karabélyra, két légfegyverre, egy házilag készített hangtompítóra és egy 0,22-es kaliberű puskára, egy hűtőszekrényben pedig több ezer lőszerre bukkantak.

A nyomozók a 853 darab 0,22-es kaliberű, valamint 1746 darab különféle méretű lőszert, illetve a fegyvereket lefoglalták.

B. Lászlóval szemben – szabadlábon hagyása mellett – lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás – tájékozatott a rendőrség.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Ez egy nagyon nagy hír kérem. ez bosszantó.
Na,??? mikor lesz abból hír hogy fel robbant egy autó ekkor és itt, el ment a rend őrei az egyik pocokhoz és meg kérdezték.- Kinek adtál el ezt meg azt? mire a pocok.- Semmi közötök hozzá ez nem rátok tartozik Majd sarkon fordúltak és el mentek.
Ja, vagy amibe a kormány és a rend őrei benne vannak az nem is hír? bocsánat.
Na meg a több raklap víz jeles pénz papír?? mi is van vele? Kik is gazdagodtak meg?? Mert a pénz nyomásra alkalmas több tonnás gépeket a harmadik emeleten kell ám keresni nem az udvaron három garázsba.áááá ja , PSZZZZT. Bocsánat
verőce21
És a kertben elásott nyolc kézigránátot nem is találták meg? :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.