Rálőttek hétfőn Budapesten a pécsi Zsolnay Zrt. többségi tulajdonosának irodájára.

Nemrég végzett a helyszíneléssel a rendőrség Bachar Najari, a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. többségi tulajdonosának irodájánál, mivel hétfőre virradóra valaki rálőtt az irodaház egyik emeleti ablakára – írja a Dunántúli Napló.

Meddig durvul a Zsolnay-háború? Rálőttek a többségi tulajdonos irodájára

A szír-svájci üzletember felesége, a Zsolnay Zrt. igazgatóságának elnöke azt mondta, szerintük az esetnek köze van ahhoz, hogy ők már tegnap bejelentették, hogy nemzetközi sajtótájékoztatóra készülnek kedden, és ott komoly bejelentéseket is kívánnak tenni a Zsolnay-gyár körül kialakult helyzetről. Figyelmeztetésnek tekintik tehát az esetet.

Miután éjjel történt az eset, senki sem volt az irodában, így senki nem sérült meg a lövéstől, amely miatt a tulajdonosok feljelentést tettek ismeretlen tettes ellen.

Eközben egy állítólag titokban rögíztett telefonbeszélgetést juttattak el a Pécsi Újság.hu szerkesztőségébe ismeretlenek. A felvételen állítólag a Zsolnay Porcelánmanufaktúra Zrt. egyik vezetője, valamint egy ismeretlen telefonáló nő beszélget arról, hogy lehetséges-e – és ha igen, akkor miképpen – számla nélkül is Zsolnay-porcelánokat vásárolni a gyárban, és szállítói papírok nélkül kivinni azokat.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
Ma magyar országon ha valaki útban van és ráadásul banki kölcsöne is van. Annak a bankkal felmondatják a kölcsön szerződést és így már felszámolást is lehet kezdeményezni ellene.
lampa laz
Keresztapa elkezdte küldözni a lófejeket az ágyba. Kérdés, hogy a mellőzöttek mit fognak lépni erre?
human
A cég állítólag bejelentésre készül. Kíváncsi leszek, hogy lesz-e érdemi tartalma, mert valami nagy bejelentésnek hirdették meg.
Yoda69
orbanek mar semmitol sem riadnak vissza.
Hova sullyedt ez az orszag?
Kutyuska
@Yoda69: Szerintem még most jön a java. Azt már eddig is láthattuk, hogy rejtélyes halálesetek történtek olyan emberekkel, akik útjában álltak a kormánynak. Egyre gyakoribb lesz, hogy elhaláloznak olyanok, akik sértik a maffiózók érdekeit.
Fradigege
Azt csicseregték a madarak, hogy a gyár felfejlesztéséhez elég csinos kis eu-s pénzt lehet lehívni. Ezt akarják megkaparintani a jelenlegi tulajtól. Zsideszes oligarchák vannak emögött. Ki a főnök??? A zsírmore!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.